Pretraži sajt
%
×
ODABRANI DEČJI NASLOVI 50%
dana sati minuta sekundi

Uvrnuta, brza i mračno urnebesna moderna misterija – „Ne prevlači desno“ uskoro u prodaji

18.
9.
2024.

Ljubavni sastanak ili smrtonosna zamka?


U današnjem digitalnom dobu, gde se ljubav može pronaći na jednostavan način – putem aplikacija za upoznavanje, svi sanjaju o savršenom partneru. Ali šta se dešava kada je privlačnost na ekranu put u lavirint mračnih tajni?

Roman Ne prevlači desno istražuje kako se bezazleno upoznavanje može pretvoriti u igru na život i smrt, postavljajući pitanja o tome koliko dobro poznajemo ljude s kojima komuniciramo. Kroz duhovit i ironičan pristup, koristeći svoj novinarski talenat da stvori napetu radnju ispunjenu crnim humorom i iznenađenjima, L. M. Čilton vas poziva da preispitate sopstvene navike i odluke u svetu onlajn-upoznavanja.

Kada Gven Tarner, mlada žena u potrazi za ljubavlju, odluči da isproba aplikaciju za sastanke, ulazi u svet pun nesigurnosti i iznenađenja. Dok pretražuje bezbroj profila, suočava se s brojnim izazovima – od lažnih identiteta do površnih veza.

Upoznavanje na mreži je kao da igrate ruski rulet. Nikada ne znate šta ćete dobiti kada kliknete na nečiji profil. Možda su fini, možda nisu. Možda su pošteni, a možda i nisu. Možda su razumni, možda nisu. Možda su živi, a možda i nisu.

Međutim, situacija se dramatično menja kada u gradu počnu da se dešavaju misteriozna ubistva. Sa svakom novom žrtvom, Gven postaje svesna da je njen život postao deo mračne igre, a komični tonovi priče prelaze u ozbiljniju i napetiju naraciju, osvetljavajući opasnosti koje vrebaju iz senki.

Kako se serija katastrofalnih sastanaka niže, čitalac se suočava s komičnim, ali i mračnim aspektima savremenih odnosa. Sa svakom novom tragedijom napetost raste, a pitanja se množe. Da li su svi njeni sastanci bili slučajni? Ili postoji neko ko je na nju usmerio svoje mračne namere?

Dok se klupko misterije odmotava, postaje jasno da savremeno upoznavanje nosi sa sobom ne samo šanse za ljubav već i opasnosti koje se teško mogu predvideti. Kroz intrigantnu priču, roman pruža jedinstven uvid u to kako se naizgled bezazleni sastanci mogu pretvoriti u smrtonosnu zamku.

„Komedija koja vešto balansira između zabavnog i mračnog. Savršeno za ljubitelje misterija!“ – Love Reading

„Ova knjiga će postati klasik!“ – Kirkus

Ne prevlači desno – uskoro na vulkani.rs!