Pretraži sajt
%
×
VULKAN KLASICI 30% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Strast, misterija i introspekcija – novi naslovi Vulkan izdavaštva uskoro u prodaji

12.
9.
2024.

Knjige koje će zadovoljiti različite književne ukuse i intelektualne radoznalosti

Prepustite se bogatstvu književnih žanrova i otkrijte priče koje će vam doneti posebnu vrstu uzbuđenja, otkrića, refleksije i inspiracije – od strastvenih romantičnih avantura, preko zagonetnih intriga do dubokih analiza ljudskih osećanja i mentalnog zdravlja. Vulkan izdavaštvo vam predstavlja četiri izvanredna naslova.

Vodeći nas u prelepe i zagonetne pejzaže Italije, roman Pod nebom Sicilije Lise Hobman otvara pitanje da li je moguće pronaći mir nakon skandala koji nam je preokrenuo život. Voajer Sare Kejt donosi zagonetnu i erotski intenzivnu priču koja istražuje granice između fantazije i stvarnosti, otkrivajući kako nevidljive niti strasti i tajni mogu spojiti živote na načine koje nismo mogli ni da zamislimo. Gost na venčanju A. E. Gontlet zrači napetošću skrivenom iza savršenog paravana ljubavi i radosti, otkrivajući kako nepoznati gosti mogu promeniti sudbinu u trenutku. Za one sklone introspekciji, knjiga Male traume dr Meg Arol predstavlja ključ za razumevanje i prevazilaženje malih, ali duboko emotivnih povreda koje oblikuju naš svakodnevni život.

U dirljivom romanu Pod nebom Sicilije, svetski poznata filmska zvezda Rubi Lok potražiće sklonište od neizdržive medijske pompe u čarobnom okruženju Sicilije. Nakon što se njen život raspao usled skandala, Rubi beži u predivne, ali tajanstvene pejzaže italijanskog ostrva. Tu, u društvu svog malog jorkširskog terijera, pronalazi utehu u neočekivanom prijateljstvu s misteroznim susedom. Dok se Rubi suočava sa unutrašnjim ranama i neizvesnostima, pitanje o stvarnim namerama tajanstvenog suseda postaje ključno za njeno emotivno isceljenje i budućnost. Da li će Rubi ponovno moći da zavoli ili će je prošlost zauvek držati zarobljenu?

Erotska drama Voajer istražuje složenu dinamiku odnosa između posmatrača i onoga koji je posmatran. U svetu u kojem voajerizam i virtuelne fantazije prelaze granice stvarnosti, naš protagonista, kao jedan od vlasnika ekskluzivnog Kluba razvratnih igrača, otkriva neželjenu emotivnu povezanost s Mijom, ženom koju je ranije mrzeo. Kada se svede na anonimnost aplikacije za video-seks, otkriva duboku, neobjašnjivu privlačnost prema Miji. Suočavajući se s vlastitim predrasudama i zakletvama, on mora da pređe granicu između fantazije i stvarnog života. Hoće li ljubav preživeti ovu zagonetnu igru skrivenih identiteta?

U uzbudljivom trileru Gost na venčanju, Enina i Markova ljubavna priča dolazi do vrhunca na njihovom venčanju. No, dok Eni stoji pred oltarom, na ceremoniji se pojavljuje stranac čije prisustvo u njoj budi sumnju i nemir. Kada se tajna iz Markove prošlosti počne razotkrivati, Eni mora da istraži duboku zagonetku koja preti da razori njen novi početak. Da li je njihov susret bio slučajnost ili je u pitanju nešto zlokobnije? Ovo je priča o ljubavi, opsesiji i tajnama koje bi mogle promeniti tok života.

U knjizi Male traume, doktorka Meg Arol nudi duboku analizu svakodnevnih, često zanemarenih trauma koje oblikuju naš mentalni i emocionalni svet. Ona istražuje kako se mikrogresije, porodični konflikti i toksična pozitivnost mogu pretvoriti u unutrašnje rane koje, iako nevidljive, duboko pogađaju našu psihu. Kroz pristup temeljen na psihološkim istraživanjima, Arolova pruža alate za prepoznavanje i prevazilaženje tih „malih trauma“. Ova knjiga je važan vodič za sve one koji teže emocionalnom isceljenju i mentalnom zdravlju u savremenom svetu.

Pratite nas na sajtu vulkani.rs i budite među prvima koji će otkriti ove izvanredne naslove.