Pretraži sajt
%
×
VULKAN KLASICI 30% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Ozmanov Klub ubistava četvrtkom pred novim slučajem: „Ko umire poslednji“ uskoro u prodaji

9.
9.
2024.

Praznična misterija u klubu šarmantnih penzionera

Nakon što su nas u prethodnim romanima Ričarda Ozmana osvojili svojim duhovitim i britkim umom, naši omiljeni penzioneri iz Kluba ubistava četvrtkom vraćaju se sa još jednom uzbudljivom i nepredvidivom pričom – Ko umire poslednji. Šarmantna družina koju smo zavoleli ponovo se našla u vrtlogu misterije i opasnosti.

Božić treba da bude vreme odmora i radosti, ali za Elizabet, Džojs, Rona i Ibrahima, praznični trenuci ubrzo će se pretvoriti u noćnu moru. Njihov stari prijatelj koji se bavio antikvitetima ubijen je pod čudnim okolnostima, a zagonetni paket koji je čuvao nestao je bez traga.

Nema povratka u miran život. Bez obzira na godine i umor, čuvena četvorka ne dozvoljava da zločin prođe nekažnjeno. Njihova odlučnost da potraže pravdu vodi ih na putovanje prepuno opasnosti i složenih tragova, kroz zamršeni svet falsifikatora umetnina, internet prevaranata i dilera droge.

I dok se suočavaju sa naizgled nerešivim zagonetkama i najopasnijim protivnikom do sada, s novim preprekama na svakom koraku, njihova hrabrost i snalažljivost biće stavljene na ozbiljan test.

Vreme ističe, nevolja ih uporno prati, a ubica je sve bliži. Da li im je sreća najzad okrenula leđa? Da li će Klub ubistava četvrtkom moći da reši ovu najkompleksniju zagonetku i zaustavi ubicu pre nego što bude prekasno?

„Neophodno bekstvo od briga stvarnog života.“ – Telegraph

Ričard Ozman je britanski pisac i producent, poznat po svojim izvanrednim romanima koji su osvojili srca čitalaca širom sveta. Njegovi bestseleri, prepoznatljivi po duhovitom stilu i neobičnim zapletima, postavili su ga na mapu savremene književnosti kao jednog od najintrigantnijih autora.

Ko umire poslednji je roman koji sadrži sve ono što smo voleli u prethodnim Ozmanovim romanima – intelektualnu igru, napetost koja raste sa svakom novom stranicom i humor koji nas uvek iznenadi. Knjiga Ko umire poslednji uskoro će biti dostupna na vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.