Pretraži sajt
%
×
VULKAN KLASICI 30% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Dirljiva tragikomedija o savremenim iluzijama i skrivenim istinama „Intimni život“ uskoro u prodaji

2.
9.
2024.

Strah prestaje tamo gde počinje istina

Koliko daleko možemo da odemo u svojoj čežnji za pripadanjem i naklonošću? Koliko su naši strahovi stvarni, a koliko su refleksija spoljašnjeg sveta? Da li je naš pogled na stvarnost strašniji od onoga što drugi vide?

U romanu Intimni život, dirljivoj tragikomediji o savremenom društvu prepunom licemerja, obmane i samoobmane, italijanski pisac Nikolo Amaniti se vraća britkiji, zabavniji i romantičniji nego ikada i istražuje skrivene strahove i želje jedne žene, navodeći nas da razmišljamo o zbunjujućem svetu u kojem živimo.

U svetu gde je perfekcija samo fasada, a istina može biti razarajuća, Marija Kristina Palma vodi naizgled savršen život. No, kada na zabavi sretne starog prijatelja svog pokojnog brata i dobije kompromitujući snimak, njen idealni svet će se uzdrmati iz temelja. Ovo otkriće će zapravo biti katalizator za istraživanje teme koliko daleko možemo ići u svojim naporima da sakrijemo istinu i održimo fasadu savršenstva.

Dok se Marija Kristina bori sa svojim skrivenim strahovima i željama, priča nas vodi kroz zagonetan svet u kojem su granice između stvarnosti i iluzije nejasne.

Ako ste ljubitelj tragičnih komedija, socijalnih kritika i uzbudljivih zapleta, Intimni život je knjiga koja će vas naterati da preispitate sopstvene vrednosti i uverenja.

Intimni život je više od obične priče o idealnom životu koji se urušava. To je bogata i kompleksna analiza ljudske prirode, društvenih normi i unutrašnjih borbi, ispisana u formi dirljive tragikomedije. Ako volite knjige koje pružaju duboko razumevanje ljudske psihe kroz humor i ironiju, ovo je priča koju ne smete propustiti.

Fascinantan roman Intimni život, koji razotkriva skrivena lica savremenog društva i istražuje duboke ljudske dileme, uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs.