Pretraži sajt
%
×
POVRATAK U ŠKOLU - 2+1 DEČJA AKCIJA
dana sati minuta sekundi

Bestseler Sandej tajmsa „Manifestuj: 7 koraka do najkvalitetnijeg života“ u prodaji

28.
8.
2024.

Neophodni vodič za sve one koji žele da se osećaju osnaženije

Da li ste spremni da otkrijete magiju manifestacije i oslobodite svoj neograničeni potencijal? Knjiga Manifestuj: 7 koraka do najkvalitetnijeg života trenera samorazvoja Roksi Nafusi pokazaće vam kako da posredstvom sedam jednostavnih koraka razumete pravu umetnost manifestacije i naučite kako da stvorite život o kojem ste oduvek sanjali.

Kao spoj nauke i mudrosti, manifestacija predstavlja filozofiju i praksu samorazvoja koja će vam pomoći da postignete svoje ciljeve, negujete ljubav prema sebi i živite svoj najbolji život.

Manifestacija je praksa dubokog razmišljanja o tome šta želimo u životu, s namerom da svoje misli pretvorimo u stvarnost. Mi se zapravo ne manifestujemo kroz naše misli, već kroz podsvesna uverenja i sopstvene vrednosti.

Postoji uverenje da istinska i potpuna zahvalnost dolazi od nagona, motivacije i naše sposobnosti da napredujemo. Prava zahvalnost nas ne sputava. To je sastavni deo manifestacionog putovanja. Moramo biti jasni u svojoj viziji kuda želimo da idemo, a istovremeno zahvalni za sve što trenutno imamo.

Ljubav prema sebi je pokretačka snaga i postoji milion načina da je praktikujemo, od ishrane do postavljanja zdravih granica i načina na koji razgovaramo sa sobom. Svakog dana se zapitajte: kako da danas sebi pokažem ljubav, saosećanje i dobrotu?

Da biste napravili promenu, morate biti promena i morate pokazati univerzumu da ste spremni za više ljubavi, više uspeha, više obilja. Svaki put kada izađete van svoje zone udobnosti, rastete. Vaša energija je vaša najvrednija imovina – zato je koristite mudro.

Bilo da želite da privučete svoju srodnu dušu, pronađete savršen posao ili kuću iz snova, ili jednostavno otkrijete više unutrašnjeg mira i samopouzdanja, ova knjiga će vam predočiti kako da to postignete. Manifestuj: 7 koraka do najkvalitetnijeg života Roksi Nafusi možete potražiti na vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan.