Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Preporuka Vulkančić naslova

30.
7.
2024.

Proširite svoje znanje uz knjige koje bude ljubav prema svetu koji nas okružuje. Uživajte u divno ilustrovanim izdanjima i pričama koje će ugrejati srca vaših mališana pre nego što utonu u najslađe snove. Spremite se za uzbudljivu morsku pustolovinu i upoznajte čitav jedan magični svet u novom romanu iz fantastičnog serijala Akademija sirena voljene autorke priča o jednorozima i šumskim stvorenjima!

Kora i Iskra, nova knjiga iz pera Džuli Sajks, oduševiće sve one koji veruju u magična prijateljstva. Kora voli sva morska stvorenja, ali postoji nešto neobično u vezi sa životinjama koje uništavaju koralni greben u Staklenom okeanu. Kora i Iskra otkrivaju krivca – sluge s mačevima koje se umnožavaju. Našavši se pred njihovim oštrim čeljustima, Kora i Iskra su se zapitale da li su ipak zagrizle više nego što mogu da progutaju?

Vulkančić je objavio novu knjigu Mirjane Milenić Mimi – Jezičke olimpijske igre, namenjenu svima onima koji žele da na lak i zanimljiv način unaprede svoje znanje engleskog jezika i obogate svoj vokabular. Ova knjiga donosi mnoštvo zanimljivosti iz sveta sporta i Olimpijskih igara – sve na jednom mestu! Jezičke olimpijske igre imaju za cilj da podstaknu logičko razmišljanje i zaključivanje, kao i da kroz igru razviju i unaprede jezičke veštine iz engleskog jezika, korisne za svakodnevnu komunikaciju.

Ko kaže da matematika ne može da bude uzbudljiva? Na stranicama knjige Matematičke igre za decu iz serijala Mali radoznalci pronaći ćete različite zadatke, aktivnosti i mozgalice koje su podeljene u četiri grupe, od početničkog nivoa, pa sve do ekspertskog. Ovi zanimljivi zadaci i igre stimulišu razvoj logičkog razmišljanja i povezivanja, tako da će se dete, vežbajući osnovne računske operacije i rešavajući kreativne zadatke, satima zabavljati uz matematiku i šarene ilustracije.

Karte Kawaii – igra pamćenja iz Vulkančićeve edicije Učim i igram se učiniće igru vaših mališana izuzetno zanimljivom. Uz ove zabavne karte, dete će na jednostavan i zabavan način razvijati finu motoriku, sposobnost pamćenja, logičkog razmišljanja i zaključivanja. Kutija sadrži 50 karata sa ilustracijama preslatkih, šarenih stvorenja u jedinstvenom japanskom stilu, veoma popularnom u svetu.

U uzbudljivom svetu priča o životinjama u knjizi Pričice za lepe snove uživaće cela porodica, a naročito pospane glavice, jer je knjiga propraćena prelepim ilustracijama, a tekst je napisan jednostavnim jezikom i pitkim stilom. Toni Vulf nas vodi kroz očaravajući svet u kojem se dešavaju nesvakidašnje avanture. Veseli stanovnici šume već godinama zabavljaju mališane širom sveta. Mama Medvedica, mama Ježica, mama Slonica i mama Kengurica imaju mnogo divnih priča da ispripovedaju kako bi svako dete utonulo u najslađe snove.

Edukativne knjige za radoznale predškolce, brojne interaktivne slikovnice za najmlađe, neodoljive knjige sa aktivnostima i uzbudljive romane za sve uzraste potražite na sajtu vulkancic.rs.