Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

„Prevara“ – romantična komedija bestseler autorke Karli Voker u prodaji

23.
7.
2024.

Savršena ženska špijunska zavera

Ljubav je najmoćnije oružje i najveći izazov. No ponekad se ljubav prema nekome može pretvoriti u misiju spasavanja koja zahteva hrabrost i odlučnost.

Prevara, debitantski roman Karli Voker, nije običan ljubavni roman – ovo je oda romantičnoj komediji. Sa svojim simpatičnim likovima i duhovitim dijalozima, ova očaravajuća avantura idealno je štivo za sve ljubitelje praznične atmosfere i uzbudljivih obrta.

Sidni Svift je tajni agent i živi po vrlo jasnim pravilima: nikome ne verujte, obavite posao, ne dozvolite da se privatni i poslovni život mešaju i nikada ne dozvolite ljudima da vam se previše približe.

Kao jedan od najboljih tajnih agenata, provela je godine pretvarajući se da je neko drugi – samo da bi izbegla da bude ono što jeste.

Prošlo je mnogo vremena otkako je Sidni poslednji put posetila svoju porodicu. Sada se vraća kući za praznike, sa važnim zadatkom. Upravo je saznala da je njena mlađa sestra Kala verena za Džonija Džounsa – naslednika najozloglašenije kriminalne dinastije u zemlji – i odlučna je da po svaku cenu spreči njihovo savršeno venčanje (a da zbog toga zauvek ne izgubi svoju sestru).

Ipak, prikupljanje inkriminišućih dokaza o Džoniju ne ide tako lako kao što se nadala, posebno zato što joj je najveća prepreka Nik, njegov neverovatno zgodni i šarmantni telohranitelj. Sidni uvek nađe svog čoveka – ali ovog puta ljubav je meta koju ne sme da promaši.

Njeno srce je mudro, ona zna da u ovom plesu sa opasnošću ne sme dozvoliti da se njena duša izgubi. U očima telohranitelja pronalazi odraz zabranjenog voća, ali njena misija je da ostane nepokolebljiva, čvrsta kao stena.

Prevara – roman u kom su vešto isprepletani elementi trilera, komedije i ljubavnog zapleta dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.