Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Magično pravilo za rešavanje bilo kog životnog problema: „Zakon ogledala“ japanskog autora Jošinorija Nogučija u prodaji

18.
7.
2024.

Život je ogledalo koje prikazuje našu unutrašnjost

Knjiga Zakon ogledala zasnovana je na jednostavnoj i emotivnoj priči kojom nas stručnjak za psihološko savetovanje i koučing Jošinori Noguči postavlja pred ogledalo kako bismo se suočili sa svojim unutrašnjim JA, koje je zaslužno za sve što nam se dešava u životu.

Gledajući u sebe, naučićemo kako da rešimo sve probleme, poručuje nam autor.

Koje nam poruke poteškoće šalju? Šta je oproštaj? Šta je potrebno da uradimo pre nego što oprostimo? Zašto neki ljudi ne umeju da postave granice svojim roditeljima? Kako prevazići zavisnost u odnosu roditelj–dete? Kako uspostaviti granice? Šta je najveći poklon za jedno dete?

Na ova i mnoga druga odgovor ćete pronaći u Nogučijevoj knjizi, koja je puna saveta za postizanje srećnog života.

Knjiga Zakon ogledala je samo u Japanu prodata u više od milion primeraka, dok je u Španiji prodata u više od 200.000 primeraka.

Jošinori Noguči rođen je u Hirošimi 1963. godine. Studirao je ekonomiju. Radio je za kompaniju koja se bavi ljudskim resursima, a osnovao je i svoju konsultantsku kuću.

Ovo je prvi naslov ovog autora u izdanju Vulkan izdavaštva. Ukoliko ste uživali u knjizi Ektora Garsije i Franseska Miraljesa Ikigai ili u bestseleru Sreća na noćnom stočiću Alberta Simonea, Zakon ogledala je vaš sledeći izbor.

Knjiga Zakon ogledala dostupna je na sajtu vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan.