Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Snažna priča o hrabrosti i ponovo rođenoj nadi – „Meredit, sama“ uskoro u prodaji

17.
7.
2024.

Proces isceljenja počinje jednostavnim gestom

Dok se u samoći suočavamo s demonima prošlosti, shvatamo da je hrabrost u prihvatanju vlastite ranjivosti i u sopstvenom dopuštanju da budemo povređeni i izlečeni u isto vreme, poručuje nam debitantski roman prepun optimizma Kler Aleksander Meredit, sama – neodoljiva emotivna priča o životu jedne sasvim obične neobične žene koja godinama nije napuštala svoj dom.

Dan 1.214. Toliko je prošlo otkad je Meredit poslednji put napustila svoj dom. Zašto? Ne zato što je stidljiva ili neobična. Postoje mnogo teži razlozi za njeno povlačenje u sopstveni svet. Dok se krećemo između prošlosti i sadašnjosti, saznajemo koliko je tragičnih događaja oblikovalo Mereditino sadašnje stanje i njen karakter.

Na prvi pogled, Meredit ima sve: najbolju prijateljicu Sejdi, voljenog mačka Freda, ne preterano zahtevan posao, mnogo vremena za slagalice, poeziju Emili Dikinson i usavršavanje recepata za kolače.

Ipak, nedostaje joj hrabrosti da pređe prag svog stana, iz kojeg nije izašla neverovatne tri godine. Neočekivani gosti se iznenada pojavljuju u njenom savršeno uređenom životu. Prvo dva nova prijatelja, a onda i njena starija sestra sa kojom već dugo nije u kontaktu.

Sviđalo se to njoj ili ne, svet kuca na njena vrata. Da li će se usuditi da ga pusti unutra?

„Smejala sam se, plakala i poklonila se briljantnom autoru ove briljantne knjige.“ – Džilijan Makalister, autorka bestselera Na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme

„Divan roman pun nade, sa hrabrom heroinom koja će vas osvojiti.“ – Dženifer Sejnt, autorka bestselera Arijadna

Roman koji će vas podsetiti na svu lepotu ponovnog rođenja nakon oluje Meredit, sama uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs.