Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Novi naslovi Vulkan izdavaštva

16.
7.
2024.

Vulkan izdavaštvo objavilo je novu sudsku dramu i dugoočekivani svetski bestseler Pedeset-pedeset, kojim nam briljantni Stiv Kavana poručuje: to što ste nevini ne znači da ćete nužno biti oslobođeni. Knjiga iz pera novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, sa zadivljujućim fotografijama koje pokrivaju karijeru pop ikonе Tejlor Svift, donosi najkompletniji portret jedne od najpopularnijih umetnica na planeti. Za ljubitelje sočnih ljubavnih priča stigao je novi roman kraljice romansi Eloize Džejms – Poljubac u ponoć, očaravajuća priča inspirisana bajkom smeštena u regentski period.

U srcu svakog čoveka leži duboka fascinacija pravdom i istinom. Ova ljudska potreba pronalazi svoj odraz u mnogim umetničkim delima, a jedno takvo književno ostvarenje je vrhunski triler Pedeset-pedeset Stiva Kavane. Centralna figura romana je Edi Flin, bivši prevarant koji je postao advokat. Flinova transformacija u strastvenog branitelja prava čini osnovu za duboke moralne dileme koje roman istražuje. Kroz lik Edija Flina, Kavana nas vodi kroz lavirinte pravnih manipulacija i emotivnih turbulencija koje prate suđenje. Suočen sa izazovom koji izgleda beznadežno, Flin mora da koristi svoju oštroumnost, hrabrost i etički kompas kako bi se izborio za pravdu. Ali ko je krivac i koju cenu će Edi platiti ovoga puta? Jedno je sigurno, Kavana će šokirati svoje fanove. Kako suđenje odmiče, postaje jasno da je ovo više od jednostavnog slučaja iznenadnog izliva besa – ovo ubistvo je dugo planirano i sasvim je jasno da Frenk nije bio jedina žrtva ubice...

Neovlašćena biografija o ikoni koja je transcendirala granice muzičke industrije i postala simbol kreativnosti, autentičnosti i inspiracije Tejlor: Iz ere u eru je neodoljiva priča o tome kako je jedna od najvećih pop zvezda od odrastanja na farmi jelki dospela do rasprodatih arena širom sveta. U ovoj zabavnoj biografiji, autorka i muzička novinarka Kerolajn Salivan popisuje Tejlorino putovanje od mlade kantri umetnice do fenomena pop muzike, obuhvatajući njene veze visokog profila, priče iza njenih pesama i njenu evoluciju kao umetnice – iz ere u eru. Svaka Tejlorina era je detaljno istražena, detaljno su opisani njeni uticaji, saradnici i estetika koja je postala ključni deo njenog nastupa. Njen uticaj ide dalje od muzičke industrije, pokazujući da je njeno nasleđe više od pesama – to je testament snazi umetnosti da inspiriše promene i podstiče na razmišljanje.

Svaka knjiga koju objavi Eloiza Džejms dospe na sam vrh liste bestselera Njujork tajmsa. Čitaoci širom sveta oduševljeni su načinom na koji obožavana autorka piše o ljubavi i strasti, o smernim vojvotkinjama i vojvodama nemirnog duha, a obožavaoci njenih sočnih ljubavnih priča sada imaju priliku da urone u novu romansu. Roman Poljubac u ponoć oduševiće sve ljubitelje intrigantnih ljubavnih priča. Gospođica Kejt Doltri ne veruje u bajke... a ni u srećan kraj. Kada je maćeha prisili da ode na bal, Kejt upoznaje princa i nalazi da je on sve samo ne šarmantan. Sledi nadmudrivanje i borba dve volje, mada oboje znaju da njihova uzajamna neodoljiva privlačnost ne vodi nikuda. Jer Gabrijel je obećan drugoj ženi – princezi, a brak sa njom će ispuniti njegove okrutne ambicije. I pored toga što ima kume i staklene cipelice, ovo je jedina bajka u kojoj se sudbina urotila da uništi svaku šansu da Kejt i Gabrijel budu srećni do kraja života.

Za više informacija o najnovijim svetskim bestselerima posetite sajt vulkani.rs!