Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Novi roman Emiko Džin „Tokio, svi moji snovi“ uskoro u prodaji

15.
7.
2024.

Ljubavni trougao u srcu Japana

Iz pera Emiko Džin stiže nam nova ljubavna priča – nastavak romana Tokio, zauvek, koji je osvojio društvene platforme i vinuo se u sam vrh najprodavanijih knjiga na listi Njujork tajmsa. Tokio, svi moji snovi vratiće nas na pravo carsko venčanje, jer ljubav je u vazduhu!

Kada se sudare dva različita sveta, kako se uklopiti u oba a ne osećati se kao pravi autsajder, otkrila nam je devojka koja je ponovo pronašla vezu sa svojim davno izgubljenim porodičnim nasleđem.

Kada je saznala da je njen otac japanski prestolonaslednik, Izumi je preko noći postala princeza. Izborila se sa podmuklim rođacima, bestidnim medijima i carskim skandalom, i konačno pronašla mesto gde pripada.

Ima savršenog dečka: svog bivšeg telohranitelja. Njen pas, Tamagoči, živi sa njom u Tokiju. Čak su joj i roditelji obnovili romansu iz studentskih dana i sada su vereni. Carsko venčanje je na pomolu! Izumin život je ostvarenje sna. Ali...

Veće carske kuće odbija da odobri brak njenih roditelja, zbog toga što Izumi i njena majka nemaju odgovarajuće poreklo. A povrh svega, njen dečko donosi šokantnu odluku o njihovoj vezi. Na ivici da joj se čitav život iznenada raspadne, Izumi se zaklinje da će učiniti sve što je u njenoj moći da njeni roditelji dobiju srećan kraj. A to znači da će morati da unapredi svoje novostečene veštine princeze.

Ali po koju cenu? Da li će uspeti da krene sopstvenim putem i sledi svoje srce?

Emiko Džin je jedna od najprodavanijih autorki romana za mlade. Njene knjige su prevedene na više od trideset jezika i našle su se u izboru književnog kluba Ris Viderspun, kao i mnogih publikacija, među kojima su: Marie Claire, Entertainment Weekly, Time, Cosmopolitan, Shondaland, Bustle...

Tokio, svi moji snovi uskoro na vulkani.rs!