Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Vulkan knjige koje mirišu na leto

8.
7.
2024.

Priče koje opijaju sva čula

Uronite u romane koji će novim mirisima i bojama ispuniti toplinu dugih letnjih dana. Uživajte u najuzbudljivijim pričama kao u mirisu jutarnje rose, prve kafe na terasi ili zracima kasnopopodnevnog sunca.

Vulkan izdavaštvo vam predstavlja nekoliko naslova koji će vas povesti na luksuznu zabavu, gde se atmosfera letnjeg vazduha i egzotike meša sa emocionalnim tenzijama i strašću.

Čitalačka senzacija inspirisana pesmama slavne kantautorke Tejlor Svift Leto prekršenih pravila K. L. Volter u fokus priče stavlja Meredit Foks, koja će provesti prvo leto od smrti svoje sestre. Iako nema pratioca jer ju je dečko iznenada ostavio, uzbuđena je što će učestvovati u tradicionalnoj igri njene porodice: njena sestra je oduvek volela ovu igru i na taj način će čuvati sećanje na nju. Sasvim slučajno, njen partner je zgodan mladoženjin prijatelj. Rešena je da se ne prepusti, da ne upadne u još jednu vezu bez budućnosti. Ipak, kako vreme prolazi, Meredit shvata da ne može da mu odoli – da li će se ovog leta ljubav vratiti u njen život?

Najnoviji ljubavni roman autorke bestselera Njujork tajmsa Emili Henri Ljudi koji vole knjige uzbudljiva je priča o Nori Stivens, čiji je život baš poput njenih knjiga koje opsesivno čita, ali ona nije klasična heroina, naprotiv. Nije odvažna i neustrašiva, nije devojka iz snova, a posebno nije mila i draga. U stvari, ona je heroina samo svojim autorima, jer je najbeskrupolozniji književni agent u Njujorku. Jedina osoba prema kojoj ne može da bude nemilosrdna njena je voljena mlađa sestra. Zbog toga pristaje da ode u Severnu Karolinu na sestrinsko putovanje sa Libi. Ali umesto piknika na livadama ili romantičnog flerta sa zgodnim seoskim doktorom ili mišićavim šankerom, Nora stalno nailazi na Čarlija Lastru, umišljenog urednika iz grada. Mogla bi to da bude i lepa slučajnost da se u prošlosti nisu sretali zbog posla i nikada nije bilo prijatno.

Priča o ljubavi, ambiciji i traganju za srećom Poljupci i kroasani An-Sofi Žuano očaraće sva srca željna lutanja, plesanja pod mesečinom i šetnji ulicama Pariza. U romanu prepunom ljubavi i umetničke inspiracije upoznaćete mladu umetnicu koja dolazi u francusku prestonicu kako bi ostvarila svoje snove i postala poznata balerina. Grad svetlosti će postati njen dom, a svaki kutak grada će postati deo njene priče. I dok bude otkrivala čaroliju veličanstvenog Pariza, suočiće se sa mnogim izazovima i preprekama na svom putu ka uspehu. Njeno leto trebalo je da bude posvećeno baletu – ali Pariz s razlogom zovu Grad ljubavi. Da li će morati da izabere između ljubavi i profesionalnih ambicija? Upravo u tim trenucima ona će otkrivati svoju unutrašnju snagu i hrabrost.

Ljubitelji istorijske romanse koji očekuju dobru dozu humora neka se pripreme za sjajnu zabavu jer će romantični istorijski roman Jednom vereni, vereni zauvek pojesti kao omiljeni desert. Ponekad moramo prigrliti prevrtljivi prst sudbine jer budućnost ne možemo predvideti, poručuje nam protagonista čarobne romantične komedije Virdžinije Hit. Urnebesno duhovita priča o grofu Feramu koji je smislio šaradu i upleo se u mrežu sopstvenih izmišljotina nakon što je svojoj majci, odlučnoj da ga oženi, predstavio lažnu verenicu, osvojiće i vaše srce. Ali, kada Hju shvati da će se njegovo lukavstvo rasprsnuti u hiljadu delova, sreće ljupku umetnicu, koja je možda čudo koje mu je potrebno. Tada ljubav preti da sve zakomplikuje, i maske počinju da padaju. Jer je prvo pravilo lažne veridbe – bez zaljubljivanja!

Posetite sajt vulkani.rs i potražite roman koji će obojiti vaše leto!