Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Tejlor: Iz ere u eru“ – neovlašćena biografija Kerolajn Salivan uskoro u prodaji

4.
7.
2024.

Priča o najvećoj pop zvezdi ove generacije

Vulkan izdavaštvo će uskoro objaviti neodoljivu biografiju Tejlor: Iz ere u eru koja priča priču o tome kako je jedna od najvećih pop ikona Tejlor Svift od odrastanja na farmi jelki dospela do rasprodatih arena širom sveta. Njen uticaj ide dalje od muzičke industrije, pokazujući da je njeno nasleđe više od pesama. Inspiracija i glas mladim devojkama, ženama i LGBTQ+ zajednici širom sveta, Tejlor Svift je otvorena feministička ikona, aktivistkinja, moćna preduzetnica i jedna od najplodnijih tekstopisaca zadnjih godina.
Sa zadivljujućim fotografijama koje pokrivaju celu njenu karijeru, knjiga
Tejlor: Iz ere u eru je najkompletniji portret jednog od najpopularnijih umetnika na planeti.

Tejlor je već u ranoj dobi pokazala strast prema muzici i pisanju pesama. Sa samo 14 godina potpisala je prvi ugovor sa izdavačkom kućom, a njena karijera je munjevito rasla. Prvi album, koji je izdala sa 16 godina, bio je samo početak njenog neverovatnog putovanja.

Njena biografija je priča o talentu koji je pronašao svoj put do vrha, o mladoj devojci koja je svojim pesmama obojila platno sveta u boje ljubavi i snova.

Jedinstvena sposobnost Tejlor Svift da prepozna univerzalne teme i da ih iskaže kroz ličnu prizmu čini je izuzetnom umetnicom. Njene pesme ne samo da opisuju ljubav i gubitak već i podstiču slušaoce da razmišljaju dublje o sopstvenim osećanjima i iskustvima. Ona je uspela da stvori muziku koja nije samo trendi već onu koja ima trajnu vrednost. Pretočivši svoje emocije u pesmu, postala je glas jedne generacije, simbol snage i ranjivosti u istom trenutku.

U ovoj zabavnoj biografiji, autorka i muzička novinarka Kerolajn Salivan popisuje Tejlorino putovanje od mlade kantri umetnice do fenomena pop muzike, obuhvatajući njene veze visokog profila, priče iza njenih pesama i njenu evoluciju kao umetnice – iz ere u eru. Svaka Tejlorina era je detaljno istražena, detaljno su opisani njeni uticaji, saradnici i estetika koja je postala ključni deo njenog nastupa.

Tejlor Svift je dostigla vrhove top-lista muzičkim stilovima koji pokrivaju sve – od kantrija preko popa i folka do indi-roka. Od njenog eponimnog debitantskog albuma 2006, ova pop superzvezda prodala je više od 200 miliona albuma, rasprodala bezbroj arena dok je obilazila svet i oborila je rekorde u prodaji karata svojim Eras filmom. Postala je jedan od najuticajnijih umetnika svoje generacije, najveća pop zvezda na svetu danas. Spotifaj ju je 2023. proglasio za najstrimovaniju umetnicu globalno, jedina je umetnica koja je osvojila četiri Gremija za album godine i vešto menja stil sa svakim novim albumom; njena zvezda ne pokazuje znake gašenja.

Neovlašćena biografija o ikoni koja je transcendirala granice muzičke industrije i postala simbol kreativnosti, autentičnosti i inspiracije Tejlor: Iz ere u eru uskoro će biti dostupna na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.