Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

U kojim Vulkančić knjigama bebe uživaju

2.
7.
2024.

Prvi koraci u svet reči

U ritmu reči, u snazi ​​slika, bebe otkrivaju moć priča. U jednostavnosti stihova grade se temelji ljubavi prema jeziku i razumevanja sveta oko nas. Bebine oči upijaju svaku boju, svaki oblik, svaku nežnu reč. U malenim rukama započinje putovanje u čudesni svet priča. Stoga je važno odabrati knjige koje su otporne i bezbedne za korišćenje.

Knjige koje podstiču interakciju, bilo da su to zvukovi, teksture ili pokretne slike, posebno su popularne kod najmlađih. Zabavite se sa vašim mališanima i saznajte mnoštvo zanimljivosti iz sveta koji nas okružuje uz Vulkančić slikovnice.

U interaktivnoj knjizi Bebe životinja iz serijala Ko sam ja? malene ruke će pronaći mekane teksture za opipavanje i na zabavan način upoznati različite životinje i njihove mladunce. Mališani sada imaju priliku da dodirnu krzno, osmotre otiske i otkriju ko se to krije iza stranica.

Bebe će uživati u učenju prvih reči uz divnu knjižicu sa glodalicom i zvečkom. Ispunjena toplim ilustracijama i veselim bojama, Knjižica glodalica: Životinje je malog formata i pogodna je za male ruke.

Knjiga sa mekanim teksturama Svet dinosaura namenjena je svim malim ljubiteljima ovih fascinantnih stvorenja. Mališani će upoznati svet dinosaura u ovoj slikovnici iz serijala Mekana knjižica tako što će dodirnuti stomačić tiranosaura, leđa triceratopsa, krila pterodaktila, ploče stegosaura...

Mali radoznalci upoznaće mnogo šumskih životinja u knjizi Meda i drugari iz serijala Vesela družina. Knjiga je malog formata i mališani će moći da je nose svuda sa sobom. Ispunjena toplim ilustracijama, knjiga je idealna za učenje prvih životinja.

Uz knjižicu Na farmi iz edicije Knjiga sa mekanim teksturama mališani će zakoračiti u čudesni svet domaćih životinja i upoznati život na farmi. Učenje prvih reči biće prava zabava. U ovoj zabavnoj interaktivnoj slikovnici malene ruke pronaći će mekane teksture i na zabavan način upoznati kravicu, konja, ovcu, prase...

Ušuškajte se sa svojom decom uz divnu priču za čitanje pred spavanje Kuca iz serijala Razigrani repić. Knjiga sadrži mekani repić i tople ilustracije. Dok uživate u priči, usput možete pronalaziti zadate pojmove. Ova divno rimovana priča o kuci koja nije želela da spava pomaže pri učenju reči, stimuliše čula i podstiče na istraživanje.

Slikovnice pospešuju razvoj fine motorike i razvijaju sposobnost logičkog zaključivanja i povezivanja. Raznobojne ilustracije stimulišu razvoj vida i prepoznavanje boja, a učenje novih reči je jednostavno i zabavno. Knjige uz koje se lepše raste potražite na sajtu vulkancic.rs.