Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Novi nefikcijski naslovi Vulkan izdavaštva

2.
7.
2024.

S lakoćom do pravih ciljeva

Za sve one koji su motivisani da naprave promenu i one koji su fokusirani na lični razvoj, žele da rade na sebi i unaprede kvalitet svog života, Vulkan izdavaštvo izdvaja tri najnovija naslova koji zanimljivim primerima iz života daju uputstva kako da to i postignu. Prevaziđite određene probleme, izgradite ispunjenije međuljudske odnose, ostvarite napredak u karijeri!

Otkrijte put bez napora, pomoću kojeg s lakoćom možete dostići željene ciljeve i poboljšati svoj način života. Prelazak na sledeći nivo ne mora da podrazumeva hroničnu iscrpljenost. Da biste dali svoj doprinos, ne morate da škodite psihičkom i fizičkom zdravlju.

Da li ste ikada osetili da se nalazite na ivici sagorevanja? Želeli ste da date veći doprinos, ali vam je nedostajalo energije? Trčali ste brže, ali se niste približavali svojim ciljevima? Uvideli ste da je sve mnogo teže nego što je ranije bilo? Kao uspešni ljudi, naučeni smo da verujemo da je put ka uspehu popločan neumornim radom. Ali u poslednje vreme naporan rad umara više nego ikad. I što se više iscrpljujemo, to je potrebno više truda da napredujemo, te često radimo dvostruko više da bismo postigli upola manje. Bez obzira na to sa kakvim se izazovima ili preprekama suočavamo, postoji bolji način. Knjiga Bez napora: S lakoćom do pravih ciljeva Grega Makjouna, „oca esencijalizma“, nudi korisne savete o tome kako da osnovne aktivnosti učinimo najlakšim.

Knjiga Mijang sang će vam pomoći da postignete život u ravnoteži i sreći koristeći osam jednostavnih ključeva i da u svakom trenutku uživate u svim smirujućim i pozitivnim vrednostima meditacije. Dr Dženel Kim deli put lečenja koji svako može da praktikuje a da mu ne oduzima mnogo vremena. Uz knjigu Mijang sang povezaćete se sa svojim bezgraničnim rezervama prirodne energije i otkriti kako vaše borbe – na poslu, u braku, povodom prijateljstva i roditeljstva, na polju zdravlja i novca – postaju manje teške. Vežbanjem osam ključeva mijang sanga možete da otkrijete osećaj ravnoteže između uma, tela i duha i da promenite način na koji živite svoj život.

Svojim sveobuhvatnim vodičem Iza granice straha don Miguel Ruis Mlađi, nagval, toltečki majstor transformacije i autor više knjiga, inspiriše nas da istražimo dubine svoje duše kroz niz praktičnih saveta, vežbi i rituala, vodeći nas na transformativno putovanje ka prevazilaženju straha, osude i krivice, te ka postizanju stanja unutrašnje snage i slobode. Kada se oslobodimo stega straha, otvaramo vrata novim mogućnostima i iskustvima koja nam donose istinsku sreću. Strah nas često sputava, ograničava naše potencijale i udaljava nas od radosti koja nam je prirodno namenjena. Naučite da oslobodite svoju intuiciju koja će vas voditi ka istini. Naučite da je vaša ljubav, a ne ljubav drugih, ono što vas čini srećnim. Ljubav je vaša istina i vaša sloboda.

Najnovije bestselere svetski poznatih duhovnih učitelja potražite na sajtu vulkani.rs.