Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Knjige Vulkan izdavaštva za ispunjeniji život

20.
6.
2024.

Esencija mudrosti koja je svima dostupna

Odlučnima da održe um u mirnom stanju na duhovnom putovanju kroz sopstvene unutrašnje neistražene predele Vulkan izdavaštvo preporučuje nekoliko vrhunskih knjiga koje afirmišu onu vrstu osnaživanja koja će zauvek promeniti način na koji pristupamo mentalnom zdravlju i brizi o sebi. Otkrijte korejsku umetnost životne meditacije, podsetite se koliko je ljubav divna i vredna borbe, saznajte dugo skrivane tajne budističkih mistika i daleke istočnjačke filozofije.

Često mislimo da razumemo ono što se dešava oko nas i da možemo odrediti put kojim ide naš život. Ali uglavnom se stvari ne odvijaju tako, zapravo – to se događa vrlo retko. Pitanje koje se stoga nužno nameće jeste: šta nam to može pomoći da adekvatno odgovorimo na razvoj životnih događaja? Da živimo slobodno, ostanemo skromni i nađemo utehu u teškim vremenima? U švedskoj senzaciji Možda grešim Bjern Natiko Lindeblad, bivši šumski monah, deli svoje savete o tome kako se suočiti sa neizvesnošću i sumnjom, koje predstavljaju prirodni deo života.

Dr Dženel Kim deli put lečenja koji svako može da praktikuje a da mu ne oduzima mnogo vremena. Uz knjigu Mijang sang povezaćete se sa svojim bezgraničnim rezervama prirodne energije i otkriti kako vaše borbe – na poslu, u braku, povodom prijateljstva i roditeljstva, na polju zdravlja i novca – postaju manje teške. Vežbanjem osam ključeva mijang sanga možete da otkrijete osećaj ravnoteže između uma, tela i duha i da promenite način na koji živite svoj život.

Ko ne želi da bude srećan? Ko ne želi da ljudi koje voli budu srećni? Ko bar jednom u životu nije doživeo trenutak sreće, te proveo godine negujući nostalgično sećanje na taj momenat? Ako vam to zvuči kao izazov koji vredi prihvatiti, pozivamo vas da uronite u stranice knjige Sreća na noćnom stočiću autora bestselera, višestruko nagrađivanog filmskog reditelja, scenariste, psihologa, terapeuta i govornika Alberta Simonea i otkrijete kako se dolazi do trajne sreće, veće slobode i emocionalne stabilnosti i unutrašnjeg mira.

U knjizi Razgovori o ljubavi autorka Nataša Lan postavlja tri ključna pitanja o ljubavi: kako da je pronađemo, kako da je očuvamo i kako da preživimo kada je izgubimo? Stvarne ljubavne priče na stranicama ove knjige ispuniće vas nadom, i podsetiće vas na to da je ljubav krhka, čvrsta, svakodnevna, prelepa i uvek vredna borbe. Kombinujući bezgraničnu radoznalost istraživača i strast iskusnog pisca, autorka nam nudi vitalne smernice i navigaciju za funkcionisanje u različitim odnosima.

Želite više od života? Tražite odgovore? Izlečite dušu, um i telo holističkom psihologijom. Dr Nikol LePera u knjizi Radite na sebi čitaocima nudi svojevrsne alate koji će im omogućiti da se oslobode destruktivnog ponašanja kako bi povratili ili ponovo stvorili svoj život. Oslanjajući se na najnovija istraživanja iz različitih naučnih oblasti i modela lečenja, dr LePera nam pomaže da prepoznamo načine na koje loša iskustva i traume iz detinjstva žive sa nama i dovode do disfunkcije celog tela.

Posetite sajt vulkani.rs i pronađite jednostavne i lako primenjive savete koji će vam pomoći da ulepšate životnu svakodnevicu. Svi naslovi dostupni su i u knjižarama Vulkan širom Srbije.