Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Iza granice straha“ – toltečki vodič ka slobodi i radosti Miguela Ruisa u prodaji

18.
6.
2024.

Strah je izvor svih negativnih sporazuma koje smo u životu sklopili

Svojim sveobuhvatnim vodičem Iza granice straha don Miguel Ruis inspiriše čitaoce da istraže dubine svoje duše kroz niz praktičnih saveta, vežbi i rituala, vodeći ih na transformativno putovanje ka prevazilaženju straha, osude i krivice, te ka postizanju stanja unutrašnje snage i slobode.

Nagval može da odvoji svoje postupke od emocija. Nagval je od rođenja obdaren snažnom voljom i nije sputan strahom. Čovek koji nije rođen kao nagval često je sputan strahom. Međutim, teoretski, svaki čovek može postati nagval ako to reši.

Don Miguel Ruis rođen je 1952. u Meksiko Sitiju. Odrastao je u Tihuani. Odgajili su ga majka isceliteljka i deda šaman. Kad je imao 21 godinu, preselio se u Ameriku kod oca, don Miguela Ruisa. Završio je medicinsku školu i postao hirurg, ali se brzo vratio proučavanju porodične tradicije, učenja i isceljivanja koja su primenjivali stari Tolteci. Njegova prva knjiga Četiri sporazuma postala je svetski bestseler prodat u više od četiri miliona primeraka i donela Ruisu međunarodnu slavu.

Kada se oslobodimo stega straha, otvaramo vrata novim mogućnostima i iskustvima koja nam donose istinsku sreću. Strah nas često sputava, ograničava naše potencijale i udaljava nas od radosti koja nam je prirodno namenjena.

U trenutku kada prestanemo da gledamo na svet kroz prizmu straha i osude, postajemo sposobni da sagledamo pravu prirodu naše realnosti. Počinjemo da shvatamo da su naši životi, naši snovi i naše stvarnosti fleksibilni i podložni promeni, te stičemo moć da oblikujemo svoju realnost prema sopstvenim željama i ciljevima.

Naučite da oslobodite svoju intuiciju koja će vas voditi ka istini. Naučite da je vaša ljubav, a ne ljubav drugih, ono što vas čini srećnim. Ljubav je vaša istina i vaša sloboda.

Knjiga Iza granice straha, koja će vas povesti na putovanje kroz san ka konačnom odredištu – raju na Zemlji, dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.