Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

U raljama napetosti: Psihološki triler „Tiha stanarka“ u prodaji

5.
6.
2024.

Hit koji je osvojio buktokere

Zapaljivi triler Tiha stanarka, koji će vas magnetski uvući u lavirint tajni, sumnji i straha, uzbudljiv je debitantski roman velikog talenta. Francuska spisateljica Klemans Mišalon nas svakim pasusom, svaki opisom uvlači u duboku tminu, zbog čega će vam srce brže zakucati i zbog čega ćete možda pažljivije gledati oko sebe. Ponekad nije sve kao što izgleda. Ili nije nikad? Dok se sve gušći oblak straha provlači kroz roman, otkrijte kakvu užasnu tajnu krije Ejdan Tomas u svojoj šupi.

Da li ste spremni za hod po rubu ponora?

Ejdan Tomas je vredan, porodičan čovek, voljeni komšija: uvek je tu kad zatreba, za svakog ima lepu reč.

Ejdan Tomas je čudovište. On krije mračne, nezamislive tajne, tajne sa imenima žena koje se nikada neće vratiti kući.

Sve osim poslednje, Rejčel. Pet godina zatočena u šupi u dvorištu, nasmrt preplašena.

Kada ostane udovac, Ejdan je primoran da se preseli. Nema izbora i sa sobom vodi i Rejčel, koju ćerki predstavlja kao porodičnu prijateljicu kojoj je potrebno prenoćište. Rejčel zna da su kamere svuda i da će on, ako pokuša da pobegne, odmah znati, i da niko neće poverovati da je ovaj naizgled savršen čovek zapravo monstrum. Ali mora da pokuša.

Da li je bekstvo moguće? I po koju cenu?

Ali Rejčel je borac i preživela, i vidi Sesiliju kao spas na koji je čekala svih ovih godina.

Vodeći nas kroz najmračnije kutke ljudske psihe, ova moćna priča podseća nas da je život poput najnapetijeg trilera – pun neočekivanih obrta i nepredvidivih puteva, i da je istina, iako ponekad jeziva, konačno ono što nas oslobađa. I kada okrenete poslednju stranicu knjige, ostaćete s osećanjem dubokog poštovanja prema autorki koja vas je povela na ovu nezaboravnu vožnju.

Debitantski triler Klemans Mišalon Tiha stanarka, koji će Netfliks pretočiti u film, potražite na sajtu vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.