Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Čarobna romantična komedija „Jednom vereni, vereni zauvek“ Virdžinije Hit uskoro u prodaji

29.
5.
2024.

Urnebesno duhovita priča koja će vam osvojiti srce

Ponekad moramo prigrliti prevrtljivi prst sudbine jer budućnost ne možemo predvideti. U tom slučaju, zašto se boriti protiv toga?

Pripremite se za glasan smeh jer ćete romantični istorijski roman Jednom vereni, vereni zauvek Virdžinije Hit pojesti kao omiljeni desert. Grof Feram je smislio šaradu i upleo se u mrežu sopstvenih izmišljotina nakon što je svojoj majci, odlučnoj da ga oženi, predstavio lažnu verenicu. Međutim, kada ljubav zapreti da sve zakomplikuje, maske počinju da padaju. Jer je prvo pravilo lažne veridbe – bez zaljubljivanja!

Žena je poslednje što želi Hju Stendiš, naočiti grof Feram. Na njegovu nesreću, njegova majka je rešena da ga vidi oženjenog, pa makar nevestu tražila i sa druge strane okeana. Zbog toga Hju izmišlja lažnu verenicu kako bi staru plemkinju držao što dalje od sebe i uživao u životu neženje.

Međutim, kada čuje da je njegova majka na brodu za Englesku, Hju shvata da će se njegovo lukavstvo rasprsnuti u hiljadu delova. Ali onda sreće ljupku umetnicu, koja je možda čudo koje mu je potrebno.

Minerva Merivel s teškom mukom izdržava sebe i dve mlađe sestre otkad ih je otac napustio. Kad Hju zamoli Minervu da se pretvara da mu je verenica dok je njegova majka u poseti, ona shvata da je ova ponuda, iako zvuči smešno, suviše dobra da bi je odbila.

Kada Minerva i njene sestre stignu na Hjuovo imanje, ništa ne ide po njegovom pedantno osmišljenom planu. Usled sveopšte razdraganosti i raznih nesporazuma, lažna veridba počinje da se pretvara u pravu ljubav. Ipak, mogu li da veruju jedno drugom kad je njihova veza počela lažima?

Virdžinija Hit nas poziva da navijamo za Minervinu sreću i Hjuovo spasenje.

„Ljubitelji istorijske romanse koji očekuju dobru dozu humora neka se pripreme za sjajnu zabavu.“ – BookRiot

„Jedna od najboljih romansi u protekle tri godine. “ – Goodreads

Roman Jednom vereni, vereni zauvek uskoro potražite na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.