Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Suptilna hrana za telo i dušu: „Mijang sang“ i „Čovek koji se plašio da živi“

28.
5.
2024.

Za sve duhovne avanturiste koji žude za životom sa više slobode i autentičnosti

Vulkanova riznica bestselera iz oblasti popularne psihologije bogatija je za dva izuzetna naslova. Knjiga Mijang sang će vam pomoći da postignete život u ravnoteži i sreći koristeći osam jednostavnih ključeva i da u svakom trenutku uživate u svim smirujućim i pozitivnim vrednostima meditacije. Dr Dženel Kim deli put lečenja koji svako može da praktikuje a da mu ne oduzima mnogo vremena. Dopustite sebi da krenete na putovanje koje će vas promeniti – prepustite se očaravajućoj, emotivnoj i inspirativnoj priči španskog autora Migela Anhela Montera Čovek koji se plašio da živi, koja je preobrazila hiljade ljudi širom sveta i postala simbol ljubavi i motivacije.

Izađite na kraj sa nagomilanim obavezama, izborite se sa stresom, obnovite energiju i dosegnite istinsko zadovoljstvo u ovom sve kompleksnijem svetu.

Uz knjigu Mijang sang povezaćete se sa svojim bezgraničnim rezervama prirodne energije i otkriti kako vaše borbe – na poslu, u braku, povodom prijateljstva i roditeljstva, na polju zdravlja i novca – postaju manje teške. Vežbanjem osam ključeva mijang sanga možete da otkrijete osećaj ravnoteže između uma, tela i duha i da promenite način na koji živite svoj život.

Različiti oblici meditacije uglavnom traže od nas da budemo mirni i tihi, da se na neko vreme odvojimo od našeg užurbanog života i zaboravimo na liste obaveza koje se neprestano proširuju. S druge strane, mijang sang, miroljubiva korejska umetnost pune svesnosti, čini upravo suprotno. Mijang sang je aktivna i dinamična povezanost, utkana u naše svakodnevno iskustvo kroz vežbanje osam jednostavnih koraka.

Posredstvom priča i jedinstvenih mudrosti koje se prenose kroz generacije, mijang sang će vam pomoći da pronađete ravnotežu i sreću, mirno rešite konflikte, prevaziđete stres i ostvarite svoje životne ciljeve.

Posao nastavnika u osnovnoj školi pomogao je autoru knjige Čovek koji se plašio da živi da mnogo toga nauči iz dečje mudrosti. Studije antropologije izuzetno su mu značile pri analiziranju ljudskih bića i pokušajima da ih razume. Kao strastveni putnik koji je obišao mnogo zemalja, uspeo je da shvati da je sreća zapravo pitanje ličnog stava. Posle dugogodišnje potrage, otkrio je tajne koje izdvajaju izvanredne osobe, one koje ne samo da žive u sreći već poseduju i dar da usreće sve ljude koji ih okružuju: one jedinstvene osobe koje radije biraju da žive nego da naprosto postoje i zapravo životare.

Nakon objavljivanja, knjiga je vrlo brzo postala jedan od najprodavanijih naslova, pokazali su podaci na Amazonu, a već je prevedena na brojne svetske jezike. Fascinantan stil pripovedanja koji će u vama probuditi originalnu verziju vas, prenoseći poruku ljubavi, optimizma, motivacije i samousavršavanja, pružiće vam priliku da razumete osnovne faktore ličnog razvoja.

Naslove uz koje ćete pronaći unutrašnji mir i istražiti dubinu svoje duše Mijang sang i Čovek koji se plašio da živi potražite na sajtu vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.