Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Zagonetni roman „Džejn Ostin i slučaj nesrećne šeširdžijke“ uskoro u prodaji

27.
5.
2024.

Svakoj dobroj misteriji je neophodan briljantan detektiv

Klasični pisci su oduvek bili inspiracija za moderne autore, te je i Džesika Bul zamislila voljenu spisateljicu u ulozi detektiva. Roman Džejn Ostin i slučaj nesrećne šeširdžijke donosi intrigantnu kombinaciju istorijske fikcije i detektivskog žanra, istovremeno pružajući novi pogled na lik i dela Džejn Ostin.

Ova knjiga predstavlja imaginarnu priču o Džejn Ostin kao detektivki koja istražuje misteriozne događaje. Roman nudi zanimljivu perspektivu na život i dela slavne spisateljice kroz prizmu kriminalističkog zapleta.

Glavna junakinja Džesike Bul možda nema takve veštine da se takmiči sa legendarnim Poaroom ili Holmsom, ali ima upornost, što znači da će učiniti sve što je u njenoj moći da razotkrije ubicu.

Kroz istragu, Džejn otkriva složene odnose i intrige u lokalnoj zajednici, dok se sukobljava s raznim likovima, od suseda do sumnjivih poslovnih ljudi. Koristeći svoju oštroumnost i analitičke sposobnosti, istražuje slučaj pun tajni.

Blistava, živahna i neverovatno pametna, Džejn Ostin je oduševljena što prisustvuje balu Harkortovih: vatromet, vino, ples, ljubav njenog života... sve je savršeno. Ali sva romantika iznenada nestaje kada u ostavi pronađu telo šeširdžijke madam Reno. Šta je ona tamo radila? I ko je mogao da počini tako grozan zločin?

Kada policija kod Džejninog brata Džordžija pronađe nakit koji je pripadao pokojnici, za njih je slučaj rešen, a Džrodži bi mogao da završi sa omčom oko vrata. Uverena u njegovu nevinost, Džejn odlučuje da istraži lokalno društvo. Dok se suočava sa opasnostima, obmanama i skandalima među svojim prijateljima i susedima, njen spisak osumnjičenih ne prestaje da raste. Da li će na vreme otkriti istinu? Jedno je sigurno: u Hempširu ništa nije onako kako izgleda.

Za ljubitelje dela Džejn Ostin, kao i one koji uživaju u misterijama i detektivskim pričama, roman Džejn Ostin i slučaj nesrećne šeširdžijke uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.