Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Dobra devojka, zla krv“ – nastavak fascinantne trilogije Holi Džekson uskoro u prodaji

24.
5.
2024.

Od autorke bestselera Kako ubijaju dobre devojke

Bestseler Njujork tajmsa i BookTok hit Kako ubijaju dobre devojke ovenčan britanskom Nacionalnom književnom nagradom 2020. godine dobio je svoj nastavak. U moćnom trileru Holi Džekson Dobra devojka, zla krv, koji je zaveo milione čitalaca širom sveta, na površinu će isplivati još mnogo tajni. Pip ponovo pokazuje pravu hrabrost i spremnost da izađe iz svog sveta u potrazi za istinom.

Zajedno sa Ravijem Singom pokrenula je podkast o slučaju koji su rešili prošle godine. Podkast je postao pravi uspeh, ali Pip tvrdi da su njeni istraživački dani davna prošlost. Obećala je sebi da više nikada neće dovesti u opasnost svoj život, ali ni živote ljudi koje voli.

Ipak, nakon što nestane neko koga poznaje, moraće da prekrši ovo obećanje. Džejmiju Renoldsu gubi se trag iste noći kada grad organizuje komemoraciju povodom šestogodišnjice smrti Endi Bel i Sala Singa.

Policija ne želi da preduzme nikakve mere. A ako oni ne žele da potraže Džejmija, onda će to učiniti Pip, dok usput otkriva još mračnih tajni koje krije ovaj grad... ali ovoga puta svi je slušaju. Da li će pronaći Džejmija pre nego što bude prekasno?

Tokom istrage, Pip otkriva da je istina često složenija nego što se na prvi pogled čini, i da se u pozadini skriva mreža tajni, laži i skrivenih motiva.

„Sjajna priča. Poslastica za ljubitelje misterija koji uživaju u neizvesnosti.“ – Kirkus Reviews

Debitantski roman britanske autorke Holi Džekson Kako ubijaju dobre devojke, koji je očarao korisnike društvene mreže TikTok, adaptiran je u TV seriju od šest epizoda, koja će premijerno biti prikazana na Netfliksovoj platformi 6. juna. Na adaptaciji serije je radila Popi Kogan, a režirala ju je Doli Vels. U ulozi Pip, tinejdžerke sa intrigantnim pogledom na život, gledaćemo Emu Majers.

Holi Džekson je diplomirala na Univerzitetu u Notingamu i stekla master diplomu iz engleskog jezika nakon studija književne lingvistike i kreativnog pisanja. Uživa u gledanju dokumentaraca o zločinima, tokom kojih zamišlja da je u ulozi detektiva.

Drugi deo trilogije prodate u milionima primeraka Dobra devojka, zla krv uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.