Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

BookTok hit „Igra se nastavlja“ Dženifer Lin Barns uskoro u prodaji

14.
5.
2024.

Šta se dešava kada istina samo krije još tajni?

Vulkan izdavaštvo priprema nastavak ljubavnog trilera Dženifer Lin Barns Igra naslednika, koji je osvojio brojnu čitalačku publiku širom sveta. Uskoro nam stiže nova BookTok senzacija Igra se nastavlja, uzbudljiva priča o čuvenoj Ejveri, koja sada mora da igra za život – jer to više nije samo borba za novac i moć.

Ejveri je mislila da će rešavanje zagonetke milijardera Tobajasa Hotorna otkriti zašto je njoj – potpunom strancu – ostavio čitavo svoje bogatstvo.

Ali dok tajanstveni i komplikovani tragovi nagoveštavaju neočekivani preokret, a zgodni i zagonetni unuci porodice Hotorn nastavljaju da je odvlače u različitim pravcima, Ejveri ne može a da se ne zapita kome zaista može da veruje, a ko samo gleda kako da izvuče korist za sebe.

„Barnsova je ekspert za zagonetke i preokrete. Ovo je jedna od najzabavnijih knjiga koju sam pročitala ove godine.“ – E. Lokhart

Triler u kom će uživati ljubitelji zamršenih porodičnih tajni Igra se nastavlja uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.