Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Za sve ljubitelje popularne psihologije: „Mijang sang“ dr Dženel Kim u prodaji

13.
5.
2024.

Korejska umetnost životne meditacije

U izdanju Vulkan izdavaštva u prodaji je knjiga Mijang sang, koja će vam pomoći da postignete život u ravnoteži i sreći. Koristeći osam jednostavnih ključeva datih u ovoj knjizi, čitaoci u svakom trenutku mogu da uživaju u svim smirujućim i pozitivnim vrednostima meditacije.

Različiti oblici meditacije uglavnom traže od nas da budemo mirni i tihi, da se na neko vreme odvojimo od našeg užurbanog života i zaboravimo na liste obaveza koje se neprestano proširuju. S druge strane, mijang sang, miroljubiva korejska umetnost pune svesnosti, čini upravo suprotno. Mijang sang je aktivna i dinamična povezanost, utkana u naše svakodnevno iskustvo kroz vežbanje osam jednostavnih koraka. Posredstvom priča i jedinstvenih mudrosti koje se prenose kroz generacije, mijang sang će vam pomoći da pronađete ravnotežu i sreću, mirno rešite konflikte, prevaziđete stres i ostvarite svoje životne ciljeve.

Povežite se sa svojim bezgraničnim rezervama prirodne energije i otkrijte kako vaše borbe – na poslu, u braku, povodom prijateljstva i roditeljstva, na polju zdravlja i novca – postaju manje teške. Vežbanjem osam ključeva mijang sanga možete da otkrijete osećaj ravnoteže između uma, tela i duha i da promenite način na koji živite svoj život.

„Dr Dženel Kim deli put meditacije i lečenja koji svako može da praktikuje u životu, a da mu ne oduzima mnogo vremena.“ – Džulijan Rojs, psihoterapeut

Dr Dženel Kim proučavala je istočnjačku filozofiju od svog ranog detinjstva. Njeno pisanje fokusira se na principe koji su vekovima prenošeni u njenoj lozi. Ona je doktor akupunkture i kineske medicine.

Vulkan izdavaštvo je objavilo naslove koji su takođe inspirativni – Monah koji je voleo mačke, Japansko umeće srećnog života kroz prihvatanje i empatiju, Nemoj da brineš... Ukoliko su vam se dopale ove knjige, uživaćete i u knjizi dr Dženel Kim.

Knjiga za sve one koji vole priče o samospoznaji i pronalasku sreće Mijang sang dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.