Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Domaći autori pobrali pozitivne kritike na Novosadskom sajmu knjiga

13.
3.
2023.

 Novosadski sajam knjiga, koji zvanično svoja vrata zatvara danas, protekli petak i subotu srdačno je primio naše cenjene autore – Dušana Miklju, Muharema Bazdulja, Jovanu Dišić i Miodraga Majića.

U petak 10. marta, pred novosadskom publikom našli su se autor putopisnog romana Gradovi kao sudbina Dušan Miklja, kao i Muharem Bazdulj, koji je govorio o svojim knjigama Posljednji muškarac i Jevanđelje po Jeronimu, objavljene u izdanju Vulkan izdavaštva.

 

 

Posetioci su pažljivo slušali svoje omiljene pisce, koji su između ostalog otkrili kako su nastajale stranice njihovih knjiga, čime su se vodili, šta ih je inspirisalo i šta su želeli da prikažu čitaocima.

 

 

U subotu, 11. marta, sa posetiocima su se družili mlada autorka Jovana Dišić, čiji prvenac Vakuum je objavljen prošle godine u izdanju Vulkan izdavaštva, kao i Miodrag Majić, koji je potpisivao svoje knjige Deca zla, Ostrvo pelikana i Rudnik.

 

 

Novosadski sajam lepo je dočekao naše istaknute autore, koji su na obostrano zadovoljstvo čitalačkoj publici pružili tople i otvorene razgovore, ali i ujedno dali preporuku za čitanje.

Brojimo dane do sledećeg Sajma knjiga u Novom Sadu.