Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Psihološki triler vrhunske napetosti „Anatomija skandala“ Sare Von u prodaji

11.
2.
2022.

Tajne nekih ljudi su mnogo mračnije od drugih. I opasnije.

 

Najeksplozivniji psihološki triler koji ćete čitati ove godine Anatomija skandala od danas je u prodaji na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

 

Moćna priča o životu i skandalima privilegovane britanske elite, u kojoj niko nema čiste motive. Roman o ljubavi, osveti i obmani, pun tajni i zagonetaka koje treba razrešiti.

Triler složenog zapleta i isprepletanih sudbina.

Sofi Vajthaus ima divan dom, dvoje sjajne dece i privlačnog, uspešnog muža. Ali njen uređen svet okreće se naglavačke one noći kada Džejms dođe kući i prizna da joj je bio neveran. Da li je ikada zaista poznavala čoveka za kojeg se udala? Ispostavlja se da je Džejmsovo priznanje samo vrh ledenog brega. Optužen je za užasan zločin. Ali istina je još šokantnija nego što bi iko mogao da zamisli. Da li je Džejms kriv ili je samo nevina žrtva zlokobnog plana? Dok se njihovi naizgled savršeni životi raspliću, narativ se kreće između sadašnjosti i davno zakopane tajne iz studentskih dana, od vestminsterskih hodnika moći do usnulih tornjeva Oksforda.

Šta se desilo iza zatvorenih vrata? Njena reč protiv njegove. Istina je moćna, donosi spas ili uništenje.

„Usredsređena na skandal koji se odvija, Vonova postepeno otkriva koliko su ulozi šokantno visoki! Moćan... zadivljujući, pun obrta.“ – Publishers Weekly

Na Netflix-u će uskoro početi da se prikazuje serija zasnovana na ovom romanu, sa Sijenom Miler u glavnoj ulozi.

 

Bestseler Anatomija skandala, koji će vas držati u napetosti do konačnog šokantnog preokreta, dostupan je putem sajta vulkani.rs, kao i u svim knjižarama Vulkan.