Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Novi bestseleri u Vulkan izdavaštvu

8.
2.
2022.

Hitovi koji su osvojili čitaoce širom sveta!

 

Raskošna istorijska saga, uzbudljiva romansa ili nostalgična priča koja se uliva u more uspomena. Izbor prepuštamo vama!

 

 

Roman koji će vas istrgnuti iz svakodnevice Kraljica iz senke Alison Pataki je veličanstvena priča o prvoj Napoleonovoj ljubavi i dinastiji koja je nadživela carstvo. Dok revolucija razara zemlju, Dezire Klari se suočava sa gorkom istinom: svet koji je poznavala i volela zauvek je nestao, a ona je spremna na sve da spase svoju porodicu giljotine. Slučajni susret sa Napoleonom Bonapartom pretvoriće se u priliku kojoj se nadala. Iako su se verili u tajnosti, Napoleon ubrzo odlazi u Pariz, gde upoznaje šarmantnu Žozefinu i shvata da brak sa provincijalkom ne bi pomogao njegovoj karijeri. U središtu uspona i pada jednog carstva, Dezire izrasta u hrabru ženu koja otkriva da može da preživi samo ako se oslanja na svoje instinkte i svoje srce.

 

 

Triler sa izuzetnim zapletom Nasledstvo još jedan je u nizu bestselera Nore Roberts. Priča u kojoj će prošlost punu trauma oživeti zastrašujuća pretnja neće vas ostaviti ravnodušnim. Adrijan Rico je imala sedam godina kad je upoznala oca. Bilo je to onog dana kada ju je umalo ubio – pre nego što se njena majka Lina umešala. Ubrzo je završila kod bake i dede, gde je provela divno leto – i prvi put se zaljubila. Nije bilo potrebe dirati prošlost. Deset godina kasnije, Adrijan se preselila u Njujork i dobila prvo preteće pismo. A kada se vratila kod bake i dede da brine o njima, pisma su postala jeziva i sve češća. Adrijan oseća da može da izgubi mnogo više od svog života.

 

 

More uspomena Fione Valpi je nezaboravna priča o snazi uspomena i velikoj ljubavi. Kendra će biti iznenađena koliko malo zna o životu svoje bake Ele. Elino pamćenje kopni, ali ona je rešila da svojoj unuci ostavi poslednji poklon – svoja sećanja. Elin život zauvek se promenio 1937. godine, kada je provela leto na predivnom francuskom ostrvu Re i upoznala harizmatičnog Kristofa. Ali rat baca senku na sve: Ela mora da se vrati u Škotsku, gde se pridružuje dobrovoljcima i sreće očaravajućeg Angusa. Mnogo godina kasnije, Kendra će saznati dugo čuvane porodične tajne, ali i pronaći drugu šansu za sebe.

 

Potražite pravu knjigu za sebe ili dragu osobu! Ove i mnoge druge naslove možete kupiti putem sajta vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.