Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Za samo mesec dana Ostrvo pelikana

21.
10.
2020.

Za samo mesec dana roman ,,Ostrvo pelikana" Miodraga Majića doživeo je 19. izdanje i time se svrstao u red najčitanijih domaćih izdanja!

Iskoristite sajamske popuste i začinite ovaj oktobar na najbolji mogući način  knjigom.  

Roman ,,Ostrvo pelikana" možete kupiti klikom na link: link

Snažna priča o Ajši i Gabrijelu navešće vas da preispitate i lična uverenja i stavove društva u kojem živimo, ali i uveriće vas u to da se na kraju svakog tunela ipak nazire svetlost.

Miodrag Majić je jedan od najuspešnijih i najčitanijih pisaca na ovim prostorima, s obzirom da je njegov prvi roman za godinu i po dana pročitalo skoro trideset hiljada ljudi. Ovoga puta, Majić je sa nama podelio priču koja će nas još jednom navesti da se zagledamo u stvarnost širom otvorenih očiju i zapitamo se da li je moguće sačuvati sebe u društvu u kojem je sudbina pojedinca beznačajna poput zrnca peska koje vetar raznosi prenoseći ga iz jednog godišnjeg doba u drugo.

Priča o Ajši i Gabrielu može postati vaša, bilo čija, ali ta priča se već sada tiče svih nas i upravo zato ćete ovu knjigu pročitati u dahu, a siluete njenih junaka ukotviće se duboko u vama, pa se nemojte iznenaditi kad ih budete prepoznali u masi bezimenih i nepoznatih ljudi na ulicama ovog grada, ali i bilo kog drugog mesta na svetu.