Pretraži sajt

Sva izdanja Vulkan izdavaštva na specijalnoj sajamskoj onlajn-akciji

25.
10.
2024.

Danas i za vikend na sajtu vulkani.rs

Dani najvećih sniženja i dalje traju, a danas i za dane vikenda neodoljivim popustima obuhvaćena su sva izdanja Vulkan izdavaštva. Na sajtu vulkani.rs potražite najnovije hitove koji su preplavili top-liste, preko klasičnih romana koji nikada ne izlaze iz mode do skrivenih dragulja koje ste oduvek želeli da pročitate. Iskoristite današnji popust od 25% za kupovinu putem sajta vulkani.rs i još 10% sajamskog popusta, a ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga, ostvarujete još 10% količinskog popusta. Akcijom su obuhvaćeni i hitovi ovogodišnjeg Sajma knjiga, a dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.

Uživajte u odabiru i u našoj preporuci!

Robin Šarma u svojoj knjizi Bogatstvo koje novac ne može da kupi istražuje koncept bogatstva koji se ne meri materijalnim vrednostima. Kroz model Osam oblika bogatstva, legendarni stručnjak za lični razvoj naglašava važnost lične snage, emocionalne ispunjenosti i autentičnosti.

Mlada Kubanka, čaj i sutra Lore Tejlor Nejmi navešće vas da razmislite o vlastitim željama i odlukama i zapitate se šta znači voleti i kako pronaći svoju istinu. Ovo je šarmantna, iskrena priča o devojci iz Majamija koja, suočena sa gubitkom svojih snova i planova, neočekivano pronalazi ljubav – i sebe – u engleskom gradiću.Šarmantna, iskrena priča o devojci iz Majamija koja neočekivano pronalazi ljubav – i sebe – u engleskom gradiću.

Knjiga Osam pravila ljubavi Džeja Šetija donosi osvežavajući pristup ljubavnim vezama, kombinujući drevnu mudrost i savremenu nauku. Danas kada se ljubav često pojmi kao nedostižan ideal, jedan od najpopularnijih motivacionih govornika izlaže specifične, delotvorne korake, koji će nam pomoći u razvijanju veština za negovanje ljubavi.

Lusi Gilmor u svom romanu Biblioteka izgubljenih srca majstorski tka priču koja oslikava snagu knjiga da transformišu živote. Ova knjiga je oda moći literature da promeni ljudsku sudbinu i otvori vrata novim prijateljstvima, jer knjige poseduju moć da spoje čak i najusamljenije duše.

U romanu Pod tuđim suncem, Miodrag Majić istražuje ljudsku sudbinu kroz priču o penzionisanom oficiru čije putovanje postaje simbol potrage za smislom i identitetom. Njegova priča počinje jedne kišne noći, kada odlučuje da napusti sve što je do tada poznavao. Susret sa taksistkinjom pokrenuće lavinu događaja koji otvaraju vrata za introspekciju i razmišljanje o gubicima, snovima i duboko skrivenim istinama.

Za najmlađe izdvajamo knjigu Pepeljuga iz serijala Moja prva zvučna knjiga. Ovo čarobno Vulkančićevo izdanje donosi vam priliku da pritiskom na dugmiće oživite svaku scenu i doživite bajku kao nikada do sad.

Sa knjigom sa iskakalicama Ivica i Marica iz edicije Najlepše klasične bajke zakoračite u čarobni svet jedne od najlepših i najpoznatijih priča svih vremena! Svaki put kada otvorite stranicu, naći ćete se u interaktivnoj avanturi koja angažuje maštu i podstiče kreativnost.

Nove avanture Džeronima Stiltona: Skejt za dvoje je još jedno urnebesno duhovito delo iz popularnog serijala o najpoznatijem mišu na svetu. Iako mu skejtbording nije omiljeni sport, Džeronimo odlučuje da se upusti u ovu uzbudljivu trku. Spremite se za mnogo smeha i uzbuđenja!

Duhovita misterija za male superdetektive Šerlok Njuškaloms i strahote ukletog zamka, četvrti deo serijala o pronicljivom junaku, prepun je zagonetki koje pokreću mozak – lavirinata, kodova, matematičkih izazova i logičkih igara. Pomozite našem detektivu da reši najteži slučaj do sada!

Isidora Mun svojom posebnošću i vedrinom nastavlja da nas uči mnogim tajnama detinjstva. Kada nova devojčica Ava stigne u njen razred, Isidora ne može da odoli želji da je upozna. Iako se Ava isprva čini neprijateljskom, Isidora veruje da se ispod tog stava krije dublji razlog. Kroz priču Isidora Mun i nova devojčica Harijet Mankaster, deca će naučiti o važnosti prijateljstva, razumevanju i hrabrosti.

Posetite sajt vulkani.rs i posvetite svoje vreme omiljenim knjigama!

 

 

NAPOMENE:

* Sve knjige u izdanju Vulkan izdavaštva su na specijalnom sajamskom popustu 25% + 10% + 10% za tri ili više kupljenih knjiga.

** Specijalna ponuda važi za naslove koji nisu obuhvaćeni drugim akcijama.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.