Pretraži sajt

Vulkančić knjige na specijalnoj sajamskoj onlajn-akciji

24.
10.
2024.

Samo danas, 24. oktobra, na sajtu vulkancic.rs

U jeku 67. Beogradskog sajma knjiga, 24. oktobra, Vulkančić vas poziva da iskoristite specijalnu onlajn-akciju koja važi samo danas i odnosi se na sva dečja izdanja koja nisu obuhvaćena drugim akcijama. Sajamski Školski dan obeležavamo fantastičnim sniženjima: uživajte u popustu od 25% na najvoljenije dečje naslove i specijalnom sajamskom popustu od dodatnih 10%. Ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga, ostvarujete dodatni količinski popust od još 10%. Najčitanija dečja izdanja obuhvaćena akcijom pronaći ćete klikom na link.

Na sajtu vulkancic.rs potražite raznovrsne naslove koji su pažljivo odabrani za sve uzraste. Ovde ćete pronaći knjige sa nalepnicama, bojanke, edukativne naslove, uzbudljive romane i interaktivne slikovnice koje će okupirati pažnju vaših mališana i pružiti im sate zabave i kreativnog izražavanja.

Za svoje najmlađe i najvernije čitaoce obezbedili smo i besplatnu dostavu na teritoriji Srbije, bez obzira na broj kupljenih knjiga.

Pripremite se za magičnu avanturu u kojoj će vas Arijana i Šaptač odvesti u svet u kom snovi postaju stvarnost! Nova čarobna knjiga iz voljenog serijala Akademija jednoroga oduševiće sve male zaljubljenike u jednoroge i one koji veruju da je prijateljstvo najmoćnija čarolija. Arijana, devojčica sa velikim snovima, provodi dane u konjušnicama Akademije, gde brine o svom prelepom jednorogu Šaptaču. Njihova priča počinje kao igra, ali se pretvara u pravu avanturu kada životinje naprasno napuste čarobnu šumu. Zajedno, Arijana i Šaptač moraju da se suoče s nepoznatim i vrate svoje prijatelje kući.

Od Tee Stilton, specijalnog dopisnika Mišjih novosti, stigla nam je još jedna senzacionalna priča iz života Tea sisterki – Blago iz Hijerapolisa. Kolet, Niki, Pamela, Paulina i Violeta spremne su za nove pustolovine. Kreću put arheoloških iskopina! Uz najstarije i najdragocenije arheološke nalaze otkriće i koliko su važni timski duh i prijateljstvo. Ako volite pustolovine i misterije, pridružite se Tea sisterkama i saznajte kako one istražuju misteriozne slučajeve i rešavaju čak i najkomplikovanije zagonetke.

Priče iz škole Henri Big: Najbolje drugarice zauvek Lise Vilijamson je divna pripovest o prijateljstvu, prihvatanju, brojnim usponima i padovima sa kojima se mladi susreću tokom odrastanja. Lola i Ivi su najbolje drugarice od kada su bile bebe. Kada otkriju da više nisu u istom razredu, za Lolu je to prava katastrofa! Ivi je vrlo brzo stekla novu drugaricu, nadmenu Klio, koja želi Ivi samo za sebe. Uz svu dramu u školi, Lolu su snašle i brojne neprilike kod kuće, a sada se i prijateljstvo na koje se oslanjala celog života polako urušava.

U svetu muzike, svaki instrument ima svoju priču, a Moja prva zvučna knjiga: Muzički instrumenti otvara vrata ovom čarobnom univerzumu na najzabavniji način. Od elegantnog klavira do zanimljive trube, ova knjiga poziva najmlađe da istraže raznolikost muzičkih instrumenata kroz igru i učenje. Poslušajte šest fantastičnih melodija i uz to naučite interesantne činjenice o instrumentima kao što su truba, klavir, doboš, violina, flauta i mnogi drugi! 

Sa knjigom sa iskakalicama Pinokio iz edicije Najlepše klasične bajke zakoračite u čarobni svet jedne od najlepših i najpoznatijih priča svih vremena! Svaki put kada otvorite stranicu, naći ćete se u interaktivnoj avanturi koja angažuje maštu i podstiče kreativnost. Oživite svaku scenu dok pratite Pinokija u njegovim pustolovinama koje će ga naučiti šta znači biti pravi dečak.

Od omiljenih dečjih bajki, preko fantastičnih mozgalica do knjiga sa aktivnostima koje podstiču učenje kroz igru, potražite na sajtu vulkancic.rs.

 

NAPOMENE:

* Dečje knjige su na specijalnom sajamskom popustu 25% + 10% + 10% za tri ili više kupljenih knjiga.

** Specijalna ponuda važi za naslove koji nisu obuhvaćeni drugim akcijama.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.