Pretraži sajt

Trileri Vulkan izdavaštva na specijalnoj sajamskoj akciji

22.
10.
2024.

Samo danas, 22. oktobra, na sajtu vulkani.rs

Potražite novu dozu adrenalina i iskoristite neverovatne popuste na sajtu vulkani.rs! Trileri koji su zaveli milione čitalaca širom sveta samo danas, 22. oktobra, biće na specijalnoj sajamskoj akciji. Onlajn-kupovinom otvarujete 10% dodatnog popusta na odobrenih 25%, a ukoliko se odlučite za tri ili više naslova, obračunava se i količinski popust od još 10%. Isporuka knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Spisak knjiga na akciji možete pogledati putem linka.

Neočekivane situacije, uzbudljivi obrti i nepredvidiv kraj u trileru Grom iz vedra neba Sandre Braun oduševiće sve pasionirane čitaoce žanra. Na bučnom vašaru u Teksasu, El Portman, autorka dečjih slikovnica, uživa sa svojim sinom Čarlijem kada se iznenada njihov dan pretvara u noćnu moru. U metežu, El se suočava s nezamislivim gubitkom. U ovu situaciju biva uvučen i Kolder Hadson, korporacijski konsultant koji se budi u bolnici nakon što je preživeo napad. Iako je prošao dobro, on oseća frustraciju i želju za pravdom. Njihov sudbonosni susret rezultira iznenadnom privlačnošću, dok se oboje suočavaju s traumama koje su doživeli. Mogu li prevazići težinu prošlosti i opasnost koja i dalje preti, ili će ih bolna sećanja zauvek razdvojiti?

Musoovo pero, koje je postalo sinonim za bestseler, ponovo je ispisalo napetu i misterioznu priču u zagonetnom romanu o identitetu i istini Neko drugi, koji će vas navesti da se zapitate koliko zapravo poznajete sebe i koliko je istina oblikovana vašim željama i strahovima. Muso i ovoga puta pokazuje svoj talenat za stvaranje neodoljivih zapleta koji se pamte, a istina koja se skriva u tami će vas ostaviti bez daha. Vulkan izdavaštvo s neizmernim zadovoljstvom predstavlja ovaj uzbudljivi triler, koji je postao hit i jedan od najprodavanijih naslova 67. Beogradskog sajma knjiga. Otkrijte i vi zašto!

U romanu Ne prevlači desno L. M. Čilton, Gven Tarner se upušta u potragu koja će je uvući u zamršen splet laži i otkrića o sebi i drugima. Gven se suočava s vlastitim izborima kada otkrije da je postala glavna osumnjičena za niz ubistava u svom priobalnom gradiću. Njen život, obeležen raskidima i neuspesima, postaje još komplikovaniji kada shvati da su sve žrtve bile u kontaktu s njom. Ova napeta priča kombinuje humor, romantiku i misteriju, dok Gven mora da razotkrije ubicu i spere ljagu sa svog imena.

U uzbudljivom trileru Gost na venčanju, Enina i Markova ljubavna priča dolazi do vrhunca na njihovom venčanju. No, dok Eni stoji pred oltarom, na ceremoniji se pojavljuje stranac čije prisustvo u njoj budi sumnju i nemir. Kada tajna iz Markove prošlosti počne da se razotkriva, Eni mora da istraži duboku zagonetku koja preti da razori njen novi početak. Da li je njihov susret bio slučajnost ili je u pitanju nešto zlokobnije? Ovo je priča o ljubavi, opsesiji i tajnama koje bi mogle promeniti tok života.

U srcu svakog čoveka leži duboka fascinacija pravdom i istinom. Ova ljudska potreba pronalazi svoj odraz u mnogim umetničkim delima, a jedno takvo književno ostvarenje je vrhunski triler Pedeset-pedeset Stiva Kavane. Centralna figura romana je Edi Flin, bivši prevarant koji je postao advokat. Flinova transformacija u strastvenog branitelja prava čini osnovu za duboke moralne dileme koje roman istražuje. Kroz lik Edija Flina, Kavana nas vodi kroz lavirinte pravnih manipulacija i emotivnih turbulencija koje prate suđenje. Suočen sa izazovom koji izgleda beznadežno, Flin mora da koristi svoju oštroumnost, hrabrost i etički kompas kako bi se izborio za pravdu.

Trileri koji izazivaju zavisnost čekaju vas na vulkani.rs.

 

NAPOMENE:

* Trileri Vulkan izdavaštva su na specijalnom sajamskom popustu 25% + 10% + 10% za tri ili više kupljenih knjiga.

** Specijalna ponuda važi za naslove koji nisu obuhvaćeni drugim akcijama.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.