Pretraži sajt

Jesenja Vulkan akcija u svim objektima Moj kiosk do 16. novembra

17.
10.
2024.

Erupcija Vulkanovih uzbudljivih trilera iz pera Sandre Braun, Sidnija Šeldona i Gijoma Musoa, ljubavnih romana i knjiga iz oblasti popularne psihologije očekuje vas u objektima Moj kiosk širom Srbije. Iskoristite jedinstvenu ponudu i potražite odabrane naslove po fantastičnim cenama! U periodu od 17. oktobra do 16. novembra, odnosno do isteka zaliha, jednu knjigu možete kupiti po ceni od 399 dinara, a dve knjige dobijate za samo 499 dinara.

Akcijom su obuhvaćeni neki od najčitanijih romana Vulkan izdavaštva!

Svedok je napet triler Sandre Braun koji prati Kendal Diton, ženu čija potraga za slobodom postaje borba za opstanak. Nakon stravične nesreće, Kendal se suočava s mračnim tajnama svog prošlog života kao javni branilac u malom gradu Prosperu, gde je otkrila zastrašujuću istinu o lokalnim moćnicima. Na rubu propasti i okružena silama koje će učiniti sve da zaštite svoje tajne, Kendal mora da sakrije svoj identitet i pronađe način da se oslobodi.

Knjiga Kako uživati u životu i poslu ispunjena je inspirativnim pričama različitih ljudi, od domaćica do milionera, koji su pobedili dosadu, frustracije i umor i počeli da vode uspešan i ispunjen život. Proverene tehnike Dejla Karnegija pomogle su milionima da razviju osećaj za harmoniju i smisao. Saznajte koje su četiri radne navike presudne za uspeh!

Ništa nije večno Sidnija Šeldona – roman koji dokazuje da ni najbujnija mašta čitalaca ne može da nadmaši ovog majstora neizvesnosti. Tri žene, tri mlade doktorke – njihove ljubavi, snovi, neočekivane sudbine – uhvaćene su u kovitlacu žestokih dešavanja. Od dramatičnih odluka u salama za operacije bolnice u San Francisku u San Francisku... Tri žene, tri mlade doktorke – njihove ljubavi, snovi, neočekivane sudbine... Uhvaćene u kovitlacu žestokih dešavanja.i napetih varnica koje sevaju na suđenju za ubistvo do razotkrivenih ambicija i strahova iscelitelja i ubica, ljubavnika i izdajnika, priča se zahuktava prema nepredvidivom vrhuncu.

Roman Stan u Parizu francuskog majstora trilera Gijoma Musoa odvodi nas u skriveni pariski atelje koji Madlin, mlada londonska policajka, iznajmljuje u potrazi za mirom nakon ljubavne krize. Usled nesporazuma, pridružuje joj se Gaspar, pisac i mizantrop, koji želi da piše u tišini. Atelje, nekadašnji dom slavnog slikara Šona Lorenca, još odiše njegovom strašću i tugom zbog gubitka sina. Lorenc je ostavio za sobom tri slike koje se vode kao nestale. Fascinirani njima, Madlin i Gaspar odlučuju da udruže snage kako bi razotkrili njegove tajne. Na putu do istine, suočiće se sa sopstvenim demonima, a istraga će ih zauvek promeniti.

Uz priručnik Pravilo 5 sekundi Mel Robins naučićete nešto stvarno fantastično – kako da promenite život za samo pet sekundi. Ovo pravilo se lako uči i njegov učinak je neverovatan. Zapravo, ono je tajna kojom se može promeniti apsolutno sve. Čim ga naučite, odmah možete početi da ga primenjujete. Pomoći će vam da živite, volite, radite i govorite s mnogo više samopouzdanja i odvažnosti. Upotrebite li ga jednom, uvek će biti pored vas kad vam zatreba. Ovo pravilo se lako uči i njegov učinak je neverovatan. Zapravo, ono je tajna kojom se može promeniti apsolutno sve. Čim ga naučite, odmah možete početi da ga primenjujete. Pomoći će vam da živite, volite, radite i govorite s mnogo više samopouzdanja i odvažnosti. Upotrebite li ga jednom, uvek će biti pored vas kad vam zatreba. 

Posetite objekte Moj kiosk i pronađite ove i mnoge druge naslove Vulkan izdavaštva po neverovatnim akcijskim cenama.