Pretraži sajt

Novi roman Miodraga Majića „Pod tuđim suncem“ u prodaji je na vulkani.rs

10.
10.
2024.

Složena tapiserija emocija, gubitaka i potrage za smislom

Novi roman Miodraga Majića Pod tuđim suncem u prodaji je na sajtu vulkani.rs. Budite među prvima koji će zakoračiti u svet još jednog Majićevog izvanrednog dela!

Romanom Pod tuđim suncem Majić postavlja fundamentalna pitanja o ljudskoj sudbini i unutrašnjim borbama.

U središtu radnje je penzionisani oficir Kosta Rašić, čija priča počinje jedne kišne noći kada, u taksiju broj 382, odluči da napusti sve što je do tada poznavao i krene put Krfa. Ova odluka simbolizuje ne samo fizičko putovanje već i potragu za identitetom i unutrašnjim mirom.

Na tom putu, Kosta se susreće sa Marijom, taksistkinjom koja takođe beži od sebe. Kroz njihove dijaloge. Njihov susret pokreće lavinu događaja, otvarajući vrata za refleksiju o gubicima, snovima i duboko skrivenim istinama.

Majić je poznat po svojoj sposobnosti da precizno i snažno istražuje ljudsku prirodu. Ova knjiga je refleksija naših života, naših borbi i naših istina. Kosta i Marija su simboli običnih ljudi koji se bore sa svojim demonima, a njihova potraga za smislom odražava univerzalnu ljudsku potrebu za razumevanjem i prihvatanjem.

Pripremite se za duboko emotivno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha i podstaći na razmišljanje o važnim životnim pitanjima. Pod tuđim suncem potražite na sajtu Vulkan izdavaštva po fenomenalnoj sajamskoj ceni uz besplatnu dostavu.