Pretraži sajt

Tri dana do Vulkanovog sajma knjiga – popusti do 70%

7.
10.
2024.

Očekuje vas erupcija bestselera i popusta

Za samo tri dana, od 10. do 20. oktobra, ljubitelji pisane reči imaće priliku da se okupe na jednoj od najvećih književnih manifestacija u zemlji – petom Vulkanovom sajmu knjiga! Ovaj izvanredni događaj održaće se u svim knjižarama Vulkan, na 31 lokaciji, i putem dva sajta – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs.

Ne propustite jedinstvenu priliku da obogatite svoju biblioteku, upoznate se sa novim autorima i uživate u izvanrednim popustima.

Pripremili smo posebne sajamske cene, uključujući neverovatne popuste do 70% na brojne naslove. Obradovaćemo vas i besplatnom dostavom za sve porudžbine tokom trajanja sajma.

Na sajmu ćete imati priliku da istražite raznovrsne žanrove i pronađete naslove koji će vas inspirisati, motivisati ili nasmejati. Bilo da ste u potrazi za klasicima, savremenim romanima ili knjigama za decu, naša ponuda će zadovoljiti sve vaše književne apetite.

Ove godine, Vulkan izdavaštvo ponosno predstavlja najnovije delo Stivena Kinga, koje će bez sumnje izazvati lavinu emocija i diskusija. Trilogija Gvendi, koja ledi krv u žilama, vraća kralja horora na scenu, istražujući granice između želja i straha, istovremeno postavljajući pitanja o prirodi ljudske pohlepe i hrabrosti.

Zaronite u dubine Kingovog stvaralaštva i otkrijte kako je njegova umetnost oblikovala ne samo književnost već i čitavu kulturu. Za prave obožavaoce Kinga, Vulkan je objavio i izvanredno delo Beva Vinsenta – Stephen King: Sveobuhvatno istraživanje njegovog rada, života i uticaja. Ovaj fantastični portret kralja horora nije samo puka biografija već detaljno istražuje sva njegova dela – od klasičnih romana poput To, Keri, i Isijavanje do manje poznatih radova.

Kada je reč o domaćoj književnoj sceni, Miodrag Majić će vas svojim novim romanom Pod tuđim suncem povesti na putovanje koje ćete dugo pamtiti. Uživajte u dirljivoj priči koja će vas podstaći da razmišljate, osećate i, možda, čak pronađete deo sebe u likovima koje Majić tako majstorski oživljava. Zaronite u lavirint ljudskih emocija i otkrijte koliko duboko jedan roman može da vas dirne!

Remek-delo Zločin i kazna velikog Fjodora Dostojevskog, u ekskluzivnom izdanju, donosi ilustrovanu mapu Sankt Peterburga, pažljivo rađenu prema istorijskim uzorima iz šezdesetih godina, kada je roman napisan. Ova mapa pruža jedinstven uvid u grad koji je odigrao ključnu ulogu u radnji i atmosferi dela, što će oduševiti ljubitelje klasika.

Vulkanov sajam knjiga ove godine predstavlja brojne naslove koji će vas inspirisati i osnažiti, pozivajući vas da istražite složenosti ljudskih emocija i potrebu za povezivanjem.

Knjiga Sutra, i sutra, i sutra Gabrijele Zevin, koja se našla na listi 100 najboljih knjiga XXI veka Njujork tajmsa, zapravo je duboka refleksija o ljubavi, gubitku i potrazi za smislom u svetu koji se neprestano menja. Ova knjiga je oda našoj potrebi da volimo i budemo voljeni, ljubavno pismo životu koje slavi sve njegove lepote i izazove.

Kombinacija psihološke analize i praktičnih saveta čini knjigu Male traume dr Meg Arol neprocenjivim vodičem za sve koji žele da razumeju svoje emocije i pronađu put do emocionalne otpornosti. Autorkina saosećajna perspektiva omogućava čitaocima da se oslobode stida i straha, stvarajući prostor za rast i transformaciju.

S velikim uzbuđenjem najavljujemo da se vaši omiljeni junaci iz Kluba ubistava četvrtkom vraćaju u novom romanu Ko umire poslednji. Ovo ostvarenje donosi još jednu misteriju punu napetosti koju samo Ričard Ozman može da pruži u savršenom spoju intelektualne igre i napetosti.

Sajam predstavlja jedinstvenu priliku da roditelji i mališani urone u čarobni svet novih Vulkančićevih izdanja.

Neka vaši mališani izraze svoju kreativnost uz magične bojanke Princeze i Vozila. Mali umetnici mogu koristiti specijalnu olovku napunjenu vodom kako bi stvorili magične efekte, a kada se stranice osuše, boje nestaju, pružajući priliku za ponovno stvaranje.

Edukativne knjige kao što su Sadi i Sjaj oduševiće mlade istraživače i podstaći ih da se povežu s prirodom i svemirom na dublji način i da istraže tajne biljaka i nebeskih tela.

Urnebesno duhovit, grafički roman Dogmen: Sluzavka 22 iz pera Dejva Pilkija donosi još uzbudljivije avanture voljenog borca za pravdu, a male avanturiste zasigurno će obradovati dva nova naslova iz serijala o Džeronimu Stiltonu – Šerlokove avanture: Slučaj crne magle i Džinovi sa Čokoladnih brežuljaka, koja će im zagolicati maštu i nasmejati ih do suza.

Uz knjigu Najlepše priče svih vremena saznajte zanimljivosti o piscima i okolnostima pod kojima su nastale najlepše bajke sveta. Otkrijte mnogo uzbudljivih činjenica!

Uronite u nova izdanja Vulkan izdavaštva, otkrijte bogatstvo ljudskih emocija, upoznajte nove autore i proširite svoje horizonte!