Pretraži sajt

Jesenja Vulkanova akcija – popusti do 50%

4.
10.
2024.

Onlajn-ponuda važi do 9. oktobra

Do 9. oktobra iskoristite fantastičnu akciju na sajtu vulkani.rs koja donosi popuste do čak 50%. U našem izboru našla su se proslavljena debitantska ostvarenja i romani koji su dospeli na liste najprodavanijih. Za potpuni užitak obezbedili smo i besplatnu dostavu akcijskih naslova na teritoriji Srbije. Sve knjige koje su na akciji – od istorijske fikcije i eksplozivnih trilera do nezaboravnih životnih priča – potražite putem linka.

Za vas smo izdvojili nekoliko briljantnih književnih ostvarenja.

U romanu Na otvorenom srcu, španska spisateljica Elvira Lindo pogledom punim saosećanja i radoznalosti sjajnog posmatrača koji zna da pretoči svaki fragment sećanja u priču, slika raskošnu porodičnu fresku prepunu osećanja i strasti i odaje počast generaciji koja se u veku velikih promena hrabro borila da preživi u Španiji nakon građanskog rata. Ovo je priča kojoj ne nedostaje ni ponosa ni stida, ispovest koja zapanjuje brutalnošću i istrajnim lirizmom.

U misterioznom trileru nagrađivanog autora Stjuarta Tertona Đavo u mutnoj vodi, najslavnijeg detektiva na svetu, Samjuela Pipsa, premeštaju iz holandske Istočne Indije u Amsterdam, gde će mu se suditi za zločin o kojem se niko ne usuđuje da govori. Sa njim putuje i njegov verni prijatelj, Arent Hejz, rešen da dokaže da je Pips nevin, a tu je i Sara Vesel, žena generalnog guvernera Batavije. Međutim, čim brod isplovi, niz misterioznih događaja zbuniće i posadu i putnike...

Obscuritas, prvi deo detektivskog serijala Davida Lagerkranca, uvući će vas u najmračnije dubine ljudskog uma. Lagerkranc nas vešto vodi kroz komplikovane intrige, od Avganistana, preko istaknutih muzičkih škola Sovjetskog Saveza, islamističkih terorističkih i ratnih sukoba, švedskog Ministarstva spoljnih poslova, sve do sportskog terena u Stokholmu, gde priča počinje. A onda lopta počinje da se kotrlja... Obscuritas dobija politički obrt.

Pristanak je fenomenalna autobiografska knjiga zbog koje ćete se zamisliti i osvestiti kada shvatite da ste bili namamljeni harizmom i verovali da vas voli i da vam neće ništa nažao učiniti. Ovo je priča o nemilosrdnoj psihičkoj manipulaciji, zastrašujućoj dvosmislenosti pristanka sa kojom se žrtva puna ljubavi suočava i pokušaju da se otrgne od starijeg muškarca. Vanesa Springora je u četrdesetim godinama života odlučila da progovori o tome kako je kao trinaestogodišnja devojčica zlostavljana od poznatog francuskog pisca.

U središtu romana Gorka dunja autorke Liz Veb je složena misterija, a nezaboravna protagonistkinja Hana je i sama prilično komplikovana. Pokušavajući da pobegne od senke nasleđa i postupaka svojih roditelja, odlučuje da najzad otkrije šta se zaista dogodilo. Tada linije između majke i kćerke iznenada postaju zamagljene, a Hana rizikuje da izgubi sve u opasnoj igri koju je zaigrala.

Ovo su samo neki od akcijskih naslova koje smo izdvojili za vas. Za celokupnu ponudu posetite sajt vulkani.rs.

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 4. do 9. oktobra na sajtu vulkani.rs.

** Odabrani naslovi Vulkan izdavaštva su na popustu do 50%.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.