Pretraži sajt

Sedam dana do Vulkanovog sajma knjiga – popusti i do 70%

3.
10.
2024.

Odbrojavanje je počelo

Samo još sedam dana deli nas od petog Vulkanovog sajma knjiga, događaja koji će se održati od 10. do 20. oktobra u 31 knjižari Vulkan širom zemlje i putem dva sajta – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs. Pripremite spisak knjiga na vreme – očekuje vas erupcija bestselera i neodoljivih popusta!

Tokom deset dana imaćete priliku da istražite raznoliku ponudu naslova svih žanrova, uz popuste do čak 70%.

Tokom trajanja sajma, uživajte u besplatnoj dostavi knjiga kupljenih putem sajta vulkani.rs ili knjizare-vulkan.rs.

Na ovogodišnjem sajmu posebno se ističu neka od najtraženijih dela savremene književnosti, koja će zaintrigirati i najzahtevnije čitaoce.

Vulkan izdavaštvo predstavlja najnovije delo Stivena Kinga. Trilogijom Gvendi kralj horora ponovo se vratio da istraži granice između želja i straha. Pripremite se za napetu avanturu koja će vam lediti krv u žilama i otvoriti pitanja o prirodi ljudske pohlepe i hrabrosti.

Za najveće obožavaoce Kinga Vulkan je pripremio i izvanredno delo Beva Vinsenta – Stephen King: Sveobuhvatno istraživanje njegovog rada, života i uticaja, koje predstavlja istoriju piščevih izazova, trijumfa, manje poznatih priča, uspešnih ekranizacija i drugih ključnih trenutaka. Znanje o svom omiljenom piscu možete dopuniti polaskom na ovo informativno i uzbudljivo putovanje kroz njegova najpoznatija dela.

Jedan od najsvetlijih glasova savremene književnosti Miodrag Majić svojim novim delom nas vodi na putovanje kroz lavirint ljudskih emocija i unutrašnjih borbi. Kroz priču o penzionisanom oficiru koji kreće na putovanje ka samootkrivanju, Pod tuđim suncem istražuje univerzalne teme izgubljenosti i potrage za smislom. Glasovi novih junaka odjekivaće snažno u vama i kada sklopite korice, zato što ćete u njihovim pričama prepoznati stvarnost naših dana, ali i sudbine pojedinaca koji ne odustaju od svojih istina i kada im život dodeli ulogu gubitnika.

Vulkan je objavio i brojne edukativne naslove koji će nadahnuti kako mlade, tako i odrasle čitaoce. Danas, kada često ignorišemo sitne rane koje nas oblikuju, priručnik dr Meg Arol Male traume za mnoge može postati ključni korak ka emocionalnom isceljenju.

Ljubitelji klasika moći će da se upuste u duboku analizu Zločina i kazne Fjodora Dostojevskog, romana koji postavlja večna pitanja o ljudskoj savesti, etici i posledicama naših dela. Na kraju ovog ekskluzivnog izdanja pronaći će ilustrovanu mapu Sankt Peterburga, rađenu po uzoru na istorijske mape ovog grada iz šezdesetih godina, u vreme kada je roman napisan.

Jedan od najistaknutijih italijanskih pisaca Nikolo Amaniti sa novom knjigom Intimni život vraća se britkiji, zabavniji i romantičniji nego ikada i u ovoj dirljivoj tragikomediji istražuje skrivene strahove i želje jedne žene, navodeći nas da razmišljamo o zbunjujućem svetu u kojem živimo.

Gabrijela Zevin svojim delom Sutra, i sutra, i sutra istražuje ljudsku potrebu za povezanošću i ljubavlju. Ova knjiga, koja se našla na listi 100 najboljih knjiga XXI veka Njujork tajmsa, predstavlja odu životu, razotkrivajući njegove lepote i izazove.

Edukativne knjige za decu kao što su Sadi i Sjaj oduševiće mlade istraživače i podstaći ih da se povežu s prirodom i svemirom na dublji način i da istraže tajne biljaka i nebeskih tela.

Urnebesno duhovit, grafički roman Dogmen: Sluzavka 22 iz pera Dejva Pilkija donosi još uzbudljivije avanture voljenog borca za pravdu, a male avanturiste zasigurno će obradovati novi naslov iz serijala o Džeronimu Stiltonu – Džinovi sa Čokoladnih brežuljaka, koji će im zagolicati maštu i nasmejati ih do suza.

Ne propustite erupciju najboljih knjiga i fantastičnih popusta!