Pretraži sajt
%
×
ODABRANI DEČJI NASLOVI 50%
dana sati minuta sekundi

„Moja prva knjiga sa aktivnostima: Životinje iz šume“ – Vulkančićeva knjiga nedelje

30.
9.
2024.

Igre za razvoj logičkog razmišljanja, motorike i kreativnosti

Upoznajte vaše mališane sa čarobnim svetom prirode uz knjigu Životinje iz šume, osmišljenom prema principima Montesori metode, koja će do nedelje, 6. oktobra, biti na dodatnom popustu od 30% na sajtu vulkancic.rs, uz besplatnu dostavu na teritoriji cele Srbije.

Ediciju Moja prva knjiga sa aktivnostima čine četiri naslova prilagođena uzrastu dece, s ciljem da mališani usvoje fascinantne informacije iz različitih oblasti dok se zabavljaju.

Svaki od naslova nudi jedinstveni pristup učenju i aktivnostima. Mališani će kroz igru i kreativne zadatke razvijati logičko razmišljanje, motoriku i kreativnost. Knjige su obogaćene ilustracijama koje privlače pažnju i podstiču maštu.

Knjiga Životinje iz šume sadrži igre i vežbe koje su posebno osmišljene da stimulišu kognitivne sposobnosti. Mališani će naučiti da prepoznaju osobine šumskih životinja uz zabavne aktivnosti koje obuhvataju praćenje linija, prepoznavanje i bojenje oblika, seckanje sličica i lepljenje nalepnica, a sve to zahvaljujući principima Montesori metode, kojom se znanje razvija putem čula, praktičnim iskustvom i neposrednim eksperimentisanjem. 

Knjigu Životinje iz šume, sada po sjajnoj ceni, potražite na sajtu vulkancic.rs