Pretraži sajt
%
×
ODABRANI DEČJI NASLOVI 50%
dana sati minuta sekundi

Za male genijalce „Zabavna matematika: Začarana šuma“ – Vulkančićeva knjiga nedelje

23.
9.
2024.

Učenje kroz igru i kreativne aktivnosti

Sve mlađe školarce kojima je matematika bauk Vulkančić će obradovati sjajnim izborom knjige nedelje. Začarana šuma iz edicije Zabavna matematika, puna zabavnih zadataka i neodoljivih ilustracija, do nedelje, 29. septembra, biće na popustu od dodatnih 30% na sajtu vulkancic.rs, a dostava porudžbine besplatna na teritoriji cele Srbije.

Učenje matematike ne samo da je moguće kroz igru, već je i neophodno, posebno u ranom uzrastu. Edicija Zabavna matematika nudi upravo to: mnoštvo aktivnosti i mogućnosti da se svetu brojeva pristupi na zanimljiv i podsticajan način.

Uz knjigu Začarana šuma vaše dete će uživati u igrama, aktivnostima i zanimljivim pričama koje učenje čine uzbudljivim. Šarene ilustracije i kreativni zadaci osmišljeni su tako da podstaknu maštu i motivišu decu da istražuju brojeve i matematičke operacije.

Mališani će kroz igru savlađivati matematičke izazove a pritom neće ni primetiti da uče. Kroz razne aktivnosti će naučiti kako da rešavaju probleme i donose odluke, što su veštine koje će im koristiti tokom celog života. Igra i zabava su ključne za razvoj kritičkog mišljenja i logičkog razmišljanja.

Pripremite makaze, lepak i naoštrite vijuge, jer učenje postaje prava avantura!

Neka Zabavna matematika postane deo svakodnevnog učenja vašeg deteta. Zakoračite zajedno u svet brojeva, istražujte i učite dok se zabavljate!

Knjigu Začarana šuma po sjajnoj ceni potražite na sajtu vulkancic.rs.