Pretraži sajt
%
×
VULKAN KLASICI 30% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

„Velike slagalice za male ruke: U šumi“ – Vulkančićeva knjiga nedelje

16.
9.
2024.

Edukativna slikovnica za male ljubitelje prirode

Upoznajte vaše mališane sa čarobnim svetom šume uz Velike slagalice za male ruke: U šumi, slikovnicu tvrdog poveza koja je savršena za decu uzrasta od tri do pet godina. Ova uzbudljiva i zabavna knjižica će do nedelje, 22. septembra, biti na dodatnom popustu od 30% na sajtu vulkancic.rs, uz besplatnu dostavu na teritoriji cele Srbije.

Svaka stranica ove knjige je prilika za interaktivno učenje i igru, jer deca mogu da sastavljaju slagalice koje predstavljaju različite životinjice koje žive u šumi.

Slagalice velikih i čvrstih delova su idealne za male ruke, što omogućava jednostavno i zabavno sastavljanje. Dok se deca igraju, razvijaju fine motoričke veštine i koordinaciju pokreta, kao i sposobnost rešavanja problema.

Osim što pruža zabavu, ova slikovnica je i edukativna. Svaka životinja je predstavljena živopisnim ilustracijama koje prate kratki i zanimljivi opisi. Uz svaki deo slagalice, mali radoznalci će naučiti pokoju zanimljivu činjenicu o slatkim šumskim stvorenjima.

Slikovnicu Velike slagalice za male ruke: U šumi sa šarenim ilustracijama, zanimljivim slagalicama i edukativnim sadržajem potražite na sajtu vulkancic.rs.