Pretraži sajt
%
×
VULKAN KLASICI 30% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

„Tri pitanja“ don Miguela Ruisa Mlađeg – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

16.
9.
2024.

Toltečka mudrost – put ka duhovnoj transformaciji

Priručnik don Miguela Ruisa Mlađeg, nagvala, toltečkog majstora transformacije i autora više knjiga, Tri pitanja, koji pruža uvid u to kako možemo pronaći odgovore na suštinska pitanja koja oblikuju naš život, do nedelje, 22. septembra, biće na dodatnom popustu od 30% na sajtu vulkani.rs. Svim poštovaocima toltečke mudrosti knjiga nedelje stići će na kućnu adresu besplatno.

Mudrost poboljšava naš odnos sa životom, sa istinom. Ona nam omogućava da se uzdignemo iznad naših strahova i zajedničkih uverenja. Daje nam volju da prođemo kroz nova vrata, a zatim i kroz sledeća. A putovanje počinje s tri suštinska pitanja: Ko sam ja? Šta je stvarno? Šta je ljubav?

Ova knjiga je idealna za sve koji su spremni da se upuste u duboku introspekciju. Život jedva čeka da počne novi razgovor s vama. Ako ste spremni da slušate i da se menjate, vaš svet može da se transformiše.

Don Miguel Ruis koristi svoje filozofske uvide i duhovnu mudrost kako bi pomogao čitaocima da istraže osnovne aspekte života i da pronađu dublji smisao u svakodnevnim iskustvima. Kroz introspektivni pristup, ohrabruje nas da prepoznamo i oslobodimo se ograničavajućih uverenja i iluzija, te da živimo u skladu sa svojom pravom prirodom.

Ako ste spremni da se suočite sa svojim unutrašnjim pitanjima i pronađete mudrost koja će vam pomoći da se uzdignete iznad svakodnevnih izazova, knjigu Tri pitanja potražite na sajtu vulkani.rs.