Pretraži sajt
%
×
VULKAN KLASICI 30% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

„Mali ljudi, veliki snovi: Frida Kalo“ – Vulkančićeva knjiga nedelje

9.
9.
2024.

Inspirativna priča za sve male radoznalce

Vulkančić je za knjigu nedelje odabrao priču o izuzetnoj ženi koja je učinila velike promene na polju umetnosti Mali ljudi, veliki snovi: Frida Kalo, koja će do nedelje, 15. septembra, biti na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Ova fantastična knjiga može biti idealan poklon za sve male radoznalce koji će u njoj zasigurno pronaći inspiraciju za velika dela.

Kada je Frida Kalo bila tinejdžer, doživela je saobraćajnu nesreću koja joj je zauvek promenila život. Iz nemogućnosti da se kreće, počela je da slika u svom krevetu.

Autoportreti koji prikazuju Fridinu tugu i bol, ali istovremeno i želju i borbu za životom, učinili su je jednom od najpoznatijih umetnica XX veka. Ova inspirativna priča o životu Fride Kalo zasnovana je na činjenicama, a na kraju knjige nalaze se i njene fotografije. Kada je Frida Kalo bila tinejdžer, doživela je saobraćajnu nesreću koja joj je zauvek promenila život. Iz nemogućnosti da se kreće, počela je da slika u svom krevetu. Njeni autoportreti, koji prikazuju Fridinu tugu i bol, ali istovremeno i želju i borbu za životom, učinili su je jednom od najpoznatijih umetnica XX veka. Ova inspirativna priča o životu Fride Kalo zasnovana je na činjenicama, a na kraju knjige nalaze se i njene fotografije.

Vulkan izdavaštvo je objavilo i priče iz života Marije Kiri i Stivena Hokinga u okviru iste edicije.

Zahvaljujući ovim knjigama, deca imaju priliku da se upoznaju sa životima velikih, izvanrednih ličnosti, koje su svojim radom i velikim dostignućima obeležile razvoj nauke i umetnosti u svetu.

Poučnu knjigu za najmlađe Mali ljudi, veliki snovi: Frida Kalo potražite već danas na sajtu vulkancic.rs.