Pretraži sajt
%
×
VULKAN KLASICI 30% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Bestseler Lusi Klark „Ostrvo sudbine“ – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

9.
9.
2024.

Rajske iluzije skrivaju mračnu tajnu

Ljubitelji uzbudljivih trilera, otisnite se na prelepo ostrvo u jugozapadnom Pacifiku u šestom romanu višestruko nagrađivane autorke Lusi Klark Ostrvo sudbine, koji će do nedelje, 15. septembra, biti na popustu od dodatnih 30% na sajtu vulkani.rs. Dostava Vulkanove knjige je besplatna na teritoriji cele Srbije.

Na prvi pogled, Ostrvo sudbine Lusi Klark nudi savršen odmor u rajskom okruženju. Priča počinje na prelepom ostrvu u jugozapadnom Pacifiku, gde očaravajući pejzaži – svetlucavi plavi okean, zlatni zalazak sunca, palme, koralni grebeni i beli pesak – stvaraju iluziju savršenog letovanja.

Međutim, ubrzo ovaj raj postaje sve samo ne bezbrižan. Na ostrvu se nalaze tragovi nesreće: olupina aviona, stranac koji luta, čovek sa nožem koji zakucava spisak mrtvih za stablo palme, i grupica ljudi koja se skriva u senkama logorske vatre.

Svako od novopridošlih gostiju krije neku duboku tajnu, a njihove priče su ispunjene misterijama i neotkrivenim istinama. Njihova međusobna povezanost i prošlost otkrivaju se postepeno, držeći čitaoce u neizvesnosti, a očaravajuće okruženje postaje pozornica za složene i uzbudljive događaje koji se odvijaju iza površine savršenog pejzaža.

Roman Ostrvo sudbine, koji majstorski kombinuje atmosferu tropskog raja sa složenim i uzbudljivim zapletima, potražite na sajtu vulkani.rs.