Pretraži sajt
%
×
VULKAN KLASICI 30% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Za prva remek-dela: „Ja volim cirkone: Bebe životinja“ – Vulkančićeva knjiga nedelje

2.
9.
2024.

Uposlite prstiće i stvarajte magiju

Neka vaši mališani zakorače u svet kreativnosti i prepuste se čaroliji sa knjigom Ja volim cirkone: Bebe životinja, koja će do nedelje, 8. septembra, biti na dodatnom popustu od 30% na sajtu vulkancic.rs. Knjiga koja će najmlađe inspirisati da izraze svoju maštu i uživaju u umetnosti na potpuno nov način na kućnu adresu biće vam dostavljena besplatno.

Pripremite se za čarobno putovanje u svet umetnosti i zabave! Ova knjiga je pravi raj za sve kreativne duše koje žele da stvore jedinstvene umetničke radove koristeći sjajne cirkone.

Zamislite čaroliju koju možete doneti u svoj dom. Uz više od 2.000 predivnih cirkona, svaki trenutak proveden u stvaranju postaje magičan. Knjiga sadrži raznovrsne šablone – od simpatične bebe tigra do preslatkih malih žirafa. Samo skinite foliju, lepite cirkone prema priloženim uputstvima i gledajte kako vaše umetničko delo oživljava sa prelepim sjajem.

Ova knjiga je savršen način da se opustite, razvijate svoju kreativnost i obogatite vreme provedeno u svom domu, bez obzira na to da li pravite čestitke za posebne prilike ili jednostavno želite da uživate u kreativnom izražavanju. Ja volim cirkone: Bebe životinja potražite već danas na sajtu vulkancic.rs!