Pretraži sajt
%
×
POVRATAK U ŠKOLU - 2+1 DEČJA AKCIJA
dana sati minuta sekundi

Povratak u školu: Ekskluzivna ponuda – platiš 2, čitaš 3 Vulkančić knjige

23.
8.
2024.

Do 5. septembra na vulkancic.rs

Spremite se za povratak u školu uz neverovatne uštede! Vulkančićeva jedinstvena ponuda koja će trajati do 5. septembra je savršena prilika da obogatite biblioteku vaših mališana sjajnim naslovima po sjajnim cenama!

Ukoliko ste u potrazi za knjigama koje će vašim školarcima doneti radost, uzbuđenje i inspiraciju, posetite sajt vulkancic.rs. Izaberite tri knjige iz naše specijalne ponude i najjeftinija među njima biće vaša za samo jedan dinar! Ne brinite o troškovima dostave – sve narudžbine stižu na vašu adresu besplatno.

Akcijske naslove potražite putem linka, a mi preporučujemo nekoliko najprodavanijih izdanja.

Zakoračite u carstvo životinja na uzbudljivom putovanju punom saznanja i otkrića. Naučite sve o kičmenjacima i beskičmenjacima, saznajte zašto pauci nisu insekti, pogledajte neverovatan životni ciklus žabe u knjizi Životinje iz fantastičnog serijala Putevima znanja. U sredini knjige čeka vas iznenađenje – najveća kopnena životinja koja „iskače“ sa stranice.

Edukativna kutija puna zabave: Brojevi sadrži drvene cifre koje će mališanima pomoći da nauče da broje od 1 do 10, piši-briši kartice za vežbanje sabiranja i oduzimanja i 100 šarenih štapića za brojanje. Tu je i knjiga sa 24 strane za uvežbavanje pravilnog pisanje brojeva.

Knjiga Five Words a Day Mirjane Milenić namenjena je svima onima koji žele da unaprede svoje znanje engleskog jezika i obogate rečnik. Na svakoj stranici nalazi se 5 ilustrovanih pojmova, tako da deca svakoga dana imaju mogućnost da nauče 5 tematski povezanih reči. Knjiga sadrži 500 reči iz različitih oblasti, koje su korisne za svakodnevnu komunikaciju na engleskom jeziku.

Supervežbanka je idealna za razvijanje sposobnosti rešavanja problema, usmeravanje pažnje i vežbanje memorije. Uz ovu knjigu sa aktivnostima mališani će kroz igru naučiti da prepoznaju različite pojmove, a bojenje i crtanje pospešiće razvoj njihovih motoričkih sposobnosti. Knjiga sadrži igre i zadatke koji pospešuju i sposobnost logičkog zaključivanja i povezivanja i koordinaciju pokreta.

Knjiga Magično sabiranje pomoći će deci da usvoje prva znanja iz matematike. Na stranicama ove zanimljive i interaktivne knjige čekaju ih zadaci pomoću kojih će naučiti matematiku. Za korišćenje knjige biće im potreban novčić. Kada reše zadatke, mališani potom treba da novčićem ogrebu bele kružiće kako bi proverili rezultate. Mali genijalci imaju priliku da nauče da sabiraju, ali će istovremeno vežbati opažanje i logiku, grafomotoričke, aritmetičke i kognitivne sposobnosti.

Neka povratak u školu bude pun uzbuđenja uz fantastičnu akciju na vulkancic.rs!

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 23. avgusta do 5. septembra samo na sajtu vulkancic.rs.

** Kupovinom tri knjige sa spiska naslova obuhvaćenih akcijom, najjeftiniju dobijate za jedan dinar.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.