Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Specijalna ponuda povodom objavljivanja novog romana Matea Strukula

26.
7.
2024.

Od 26. jula do 1. avgusta samo na sajtu vulkani.rs

Vulkan izdavaštvo pripremilo je sjajnu akciju za ljubitelje intrigantnih istorijskih romana. Kupovinom nove knjige Matea Strukula Priča o jednoj ljubavi: Paolo i Frančeska ostvarujete popust od 30% pri kupovini druge knjige jednog od najplodnijih italijanskih pisaca današnjice.

Ako ste u potrazi za uzbudljivim romanima sa kojima ćete putovati kroz vreme, Grobnica u Veneciji, Enigma Dante, Đakomo Kazanova, Inkvizicija Mikelanđelo, Sedam dinastija i romani o dinastiji Mediči ne mogu izostati iz vaše biblioteke.

Strukul je jedan od najcenjenijih italijanskih autora na savremenoj književnoj sceni. Njegova sposobnost da stvara zanimljive priče, obogaćene detaljnim istorijskim istraživanjima, učinila ga je referentnom tačkom za ljubitelje istorijskih trilera. Upečatljivim stilom i besprekornim pisanjem, Strukul uspeva da prenese čitaoce u prošla vremena dok na maestralan način prepliće napetost i emocije.

Novi Strukulov bestseler Priča o jednoj ljubavi: Paolo i Frančeska pripoveda o jednoj od najpoznatijih ljubavi u istoriji, onoj koja obuzima do tragičnog kraja i prkosi vremenu, o ljubavi koju je Dante učinio besmrtnom u Petom pevanju Pakla, ali i najtežoj za rekonstrukciju isključivo na osnovu dokumentovanih izvora, premošćujući praznine i predstavljajući nam je u njenom sjaju, bolu i večnosti.

Strast Frančeske i Paola ponovo živi na stranicama ovog romana, zajedno sa sjajem tadašnje Italije, sa njenim dvorovima i turnirima, spletkama i ratnim pohodima, poput freske besmrtne ljubavi u kojoj se prepliću mit i istorija epohe koja ne prestaje da nas fascinira.

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu! Veličanstveni istorijski roman pisca čija su dela ovenčana prestižnom nagradom Bankarela potražite na sajtu vulkani.rs.