Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Nova sjajna Vulkančić akcija – 30% + 10% popusta na odabrane knjige

26.
7.
2024.

Akcija traje do 8. avgusta

Vulkančić je pripremio dodatne onlajn-popuste na knjige za male avanturiste željne znanja. Kupovinom putem sajta vulkancic.rs od 26. jula do 8. avgusta ostvarujete 30% popusta na odabrana dečja izdanja, i još 10% ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga. Dostava knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Kompletan spisak dečjih knjiga koje su obuhvaćene akcijom pronaći ćete na linku.

Ponuda dečjih zabavnih i edukativnih izdanja je bogata, ali kao i uvek, mi ćemo vam pomoći u izboru.

Podkin Jednouhi je legenda: neustrašivi zec-ratnik čija je slava o lukavosti i hrabrosti putovala kroz vekove. Ali kako je on postao tako moćan borac? Odgovor vas može iznenaditi... Roman Pet kraljevstava: Legenda o Podkinu Jednouhom prožet je pričama o hrabrosti i junaštvu, ali i idejom da u svakom od nas čuči mali ratnik, poput epskih junaka.

Uzbudljiva knjiga edukativnog karaktera Otvorite prozorčiće i istražite: Dinosauri otkriće najmlađim čitaocima mnoge zapanjujuće tajne. Najzanimljivije činjenice o moćnim stvorenjima koja su nekada vladala našom planetom čekaju vas upravo u ovoj knjizi. Saznajte zašto je ujed tiranosaura bio toliko snažan i šta nam ostaci dinosaura govore o njihovom životu, uz neverovatne činjenice koje otkrivaju sve sjajne detalje praistorijskog sveta.

Otkrijte i naučite prvih 100 životinja! Male ruke obožavaće da otvaraju mnoštvo prozorčića u knjizi Prvih 100 životinja, uz koju će učenje biti lako i zabavno. Ova knjiga pomoći će mališanima da sa lakoćom savladaju nove reči na kreativan i zanimljiv način. Predivne ilustracije šarenih boja i zabavni prozorčići privući će pažnju sve dece.

Knjiga puna zabave za raspust idealna je za putovanje avionom, vozom ili autobusom. Sadrži igrice i aktivnosti koje su pogodne da se rade gde god da krenete. Očekuje vas mnogo zadataka sa pronalaženjem razlika, lavirinti, spajanje tačkica, kvizovi i stranice za bojenje.

Na stranicama fantastične slikovnice Istražite lampom: Jednorozi i poniji mališane čeka čitav jedan magični svet, pun boja i čarobnih slika. U zemlji Maštariji poniji i jednorozi uživaju u igri, a mališani imaju priliku da im se sasvim približe, jer knjiga sadrži kartonsku lampu pomoću koje mogu istražiti svaku scenu dok pronalaze zadate pojmove.

Na sajtu vulkancic.rs čeka vas mnoštvo bogato ilustrovanih encikolopedija, zanimljivih priča o nauci, ljudskom telu, prirodi, životinjama, pregršt edukativnih i zvučnih knjiga, šarenih slikovnica, knjiga sa aktivnostima za sve uzraste, omiljenih dečjih bajki, bojanki, romana...

 

NAPOMENE:

* Akcija traje do 26. jula do 8. avgusta na sajtu vulkancic.rs i odnosi se na odabrane naslove.

** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.