Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Hitovi Vulkan izdavaštva za nezaboravno leto – do 8. avgusta 30%, 40%, 50% popusta

26.
7.
2024.

Onlajn-akcija traje do 8. avgusta

Krenite u potragu za fascinantnim psihološkim pričama, detektivskim romanima, uzbudljivim misterijama i vrhunskim trilerima Vulkan izdavaštva. Odaberite omiljenu knjigu u moru raskošnih saga, zaronite u najlepšu ljubavnu priču, potražite pokretačku snagu u savetima duhovnih učitelja i korisne savete u fantastičnim priručnicima. Nova akcija donosi neodoljive popuste! Do 8. avgusta na sajtu vulkani.rs odabrane Vulkan knjige biće na popustu od 30%, 40% i 50%. Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Spisak najboljih knjiga za leto potražite putem linka, a mi za vas izdvajamo nekoliko naslova.

Neodoljivi klasik Meri Stjuart Devet kočija te čeka preporučujemo ljubiteljima romantičnih misterija. Upoznajte Lindu Martin, koja vrlo dobro zna šta je usamljenost. Rano je ostala bez roditelja i odrasla je u sirotištu. Postavši guvernanta malom Filipu, grofu od Valmija, koji je i sam siroče, u usamljenom dečačiću pronaći će srodnu dušu. Međutim, kada njen štićenik umalo izgubi život u nesreći u šumi, Linda počinje da se pita kakva se nevidljiva drama odvija pod naizgled spokojnim i idiličnim svodovima zamka.

Kao mračan i brižljivo iznijansiran portret ljubavi, odanosti i manipulacije, roman Rouz Vajlding Mi o vuku istražuje uloge koje žene igraju dok pate zbog muškarca – i šta se dogodi kada prestanu da ćute. Središnja tema debitantskog trilera talentovane engleske spisateljice je očaravajuće i nepokolebljivo duboko istraživanje tajni koje krijemo jedni od drugih – i od sebe samih – i šta se dešava kada neizbežno isplivaju na površinu. U borbi sa časovnikom koji neumoljivo otkucava tokom istrage ubistva, tajna sedam žena izbija na svetlost dana, a veze među njima vode ka razotkrivanju ubice.

Koliko bi ljudsko ponašanje bilo drugačije ako bismo morali da živimo sa neposrednim posledicama svojih postupaka? Šta ako bismo se svi jednog dana probudili i otkrili da je svaki čin velikodušnosti nagrađen, a da su krađa i izdaja dovele do nesreće? U roku od nekoliko minuta, svako bi osetio efekte karme. Knjiga Dejvida Mikija Instant karma je priča upravo o nekom takvom danu. O izvanrednoj viziji, naizmenično urnebesnoj i potresnoj.

Pronađite i vi zadovoljstvo u jednostavnosti – jer suprotno nikada ne uspeva. U knjizi Voli ljude, koristi stvari autori Džošua Filds Milbern i Rajan Nikodimas, poznatiji kao Minimalisti, idu dalje od pukog raščišćavanja da bi pokazali kako minimalizam otvara prostor za preispitivanje i isceljenje sedam osnovnih odnosa u našem životu koji se vezuju za pojmove: stvari, istina, sopstvo, novac, vrednosti, kreativnost i ljudi. Oni koriste lična iskustva, kao i iskustva ljudi koje su sreli na svom minimalističkom putu, kako bi predstavili jedinstveni šablon za potpuniji i smisleniji život.

Ako volite psihološku neizvesnost, paradokse i neočekivane obrte, uronite u knjigu Kradljivac duša briljantnog Sebastijana Ficeka. Roman autora svetskog bestselera Igra žmurke će ljubitelje napetog štiva povesti na šokantno putovanje u dubine ljudske psihe. Sve se dešava u jednoj noći, na Badnje veče. U luksuznoj psihijatrijskoj klinici u okolini Berlina, dok sneg pada i čini to mesto odsečenim od ostatka sveta, lekari i pacijenti sa užasom shvataju da se manijak koji već dugo teroriše grad nalazi sa njima u zgradi. O njemu se zna samo da svojim tajanstvenim postupkom izaziva zapanjujuće efekte, slamajući volju svojih žrtava i svodeći ih na puke ljudske ljušture.

Ovo su samo neki od naslova koji su se našli u bogatoj ponudi velike letnje Vulkanove akcije. Stoga posetite sajt vulkani.rs i prema ličnim afinitetima izaberite omiljene naslove.

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 26. jula do 8. avgusta na sajtu vulkani.rs.

 

** Akcijom su obuhvaćeni odabrani naslovi.

*** Dostava za sve porudžbine na teritoriji Srbije je besplatna.