Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Vulkančić akcija koja se ne propušta – 50% popusta na odabrane naslove

12.
7.
2024.

Do 25. jula na sajtu vulkancic.rs

Vulkančić vas poziva u letnju avanturu čitanja novom neodoljivom onlajn-akcijom! Do 25. jula uživajte u popustima do čak 50% na odabrane naslove, uz dodatnu pogodnost besplatne dostave na teritoriji cele Srbije. Ova posebna ponuda obuhvata naslove koji će ulepšati leto vaših mališana – od omiljenih dečjih priča do edukativnih knjiga koje će inspirisati mlade umove. Akcijske naslove potražite putem linka.

Preporučujemo vam neke od naslova uz koje će vaša deca rasti i sazrevati.

Domaće životinje u pričama omiljeni su drugari naših najmlađih čitalaca, koji će uz knjižice iz serijala Upoznajmo životinje naučiti mnogo toga o njima i njihovom životu. Zabavite se sa  vašim mališanima i saznajte mnoštvo zanimljivosti iz sveta koji nas okružuje. Učenje prvih reči biće prava zabava za decu, uz brojne tople ilustracije umiljatih životinja. Zavirite u slikovnicu Bebe životinja i saznajte šta rade koka, ovca, pas, konj i krava, kako se zovu njihovi mladunci, kako provode vreme i pomažu čoveku svakoga dana.

Fantastična edukativna slikovnica Vozila iz serijala Moja knjiga sa prozorčićima je idealna za mališane koji tek uče o prevoznim sredstvima. U knjizi ih čekaju i zabavni prozorčići iza kojih se kriju zanimljivosti. Ovaj serijal unapređuje učenje novih reči i širenje vokabulara, stimuliše čula, podstiče na istraživanje, dodirivanje i otkrivanje.

Čitajte i rastite uz slikovnicu-visinomer Meda postaje vatrogasac! Sa jedne strane čeka vas divna priča o medi koji sanja da postane vatrogasac. Na drugoj strani je visinomer koji možete okačiti na zid ili vrata sobe. Slikovnica je ispunjena zabavnim ilustarcijama i slatkom pričom.

U knjizi Akademija sirena: Ajla i Mehurić upoznaćete čitav jedan magični svet. More oko akademije je opasno, a Ajla i Mehurić naći će se usred njega. Zaronite u magiju i uživajte u neverovatnim avanturama.Od čarobnih sirena do veselih delfina, stvorićete čitav jedan magični svet – blistav i jedinstven! Svojeglava Ajla se ne plaši da prekrši poneko školsko pravilo kako bi njen tim pobedio u lovu na blago. U tome joj pomaže delfin Mehurić, nestašan i uvek spreman za nove izazove.

Odaberite najlakši i najzabavniji način da vaše dete nauči najčešće idiome na engleskom jeziku! Uz edukativnu knjigu Cherry on Top Mirjane Milenić, dete će veoma lako postati pravi stručnjak. Zabavna knjiga pomoći će deci da nauče kako se neki od ustaljenih izraza i izreka kažu na engleskom jeziku. Slikovito predstavljeni, idiomi će obogatiti njihov rečnik i unaprediti konverzaciju.

Knjige koje objedinjuju učenje i igru potražite na sajtu vulkancic.rs!

 

NAPOMENE:

* Akcija traje do 25. jula na sajtu vulkancic.rs.

** Odabrani naslovi Vulkančića su na popustu do 50%.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.