Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Hitovi za vrelo leto: Plati jednu, čitaj dve knjige Vulkan izdavaštva

12.
7.
2024.

Do 25. jula na vulkani.rs

Vulkan izdavaštvo lansiralo je novu letnju akciju koja će trajati do 25. jula na sajtu vulkani.rs! Ova neodoljiva ponuda omogućava da izaberete dve knjige iz ekskluzivne ponude, pri čemu ćete jeftiniju platiti samo jedan dinar. Na sajtu Vulkan izdavaštva očekuju vas vrhunski bestseleri koji obuhvataju širok spektar žanrova – od uzbudljivih avantura i mističnih trilera do emotivnih romansi koje osvajaju srce. Svim čitaocima na teritoriji Srbije koji iskoriste ovu jedinstvenu ponudu knjige će stići na kućnu adresu besplatno.

Knjigu idealnu za opuštanje pod suncem ili u hladu potražite putem linka. Izdvajamo nekoliko naslova!

Uzbudljivu priču o ženskoj istrajnosti i hrabrosti ispisao je britanski pisac Aleks Hej u svom debitantskom romanu Domaćice, koji je vrlo brzo postao izbor urednika Amazona u kategoriji najbolja misterija i triler. Da gospođa King, glavna junakinja romana, nije obična domaćica jasno je na prvi pogled. Rođena u svetu prevaranata i lopova, od sebe je stvorila uglednu ženu koja upravlja najgrandioznijom kućom u Mejferu. Kada nakon godina službe iznenada bude otpuštena, ona će skupiti probranu grupicu žena, sa ciljem da poravna račune sa bahatim poslodavcima.

Roman Uspomene jednog drveta katalonske spisateljice Tine Valjes, koja nas svojim poetičnim perom uranja u nezaboravnu priču prepunu snažnih osećanja, upoznaće vas sa dečakom Žanom, čiji su deka i baka napustili Vilaverd i doselili se kod njih, u stan u predgrađu San Antoni u Barseloni. Ta promena će u potpunosti preokrenuti svakodnevicu u njihovom domu. Ali unuk i deda imaju svoj svet i Žan će se držati dekinih priča kako bi izgradio i sačuvao uspomene koje će živeti u njegovom srcu.

Prepustite se vrtlogu burne istorije Argentine u dirljivom romanu o ljubavi, hrabrosti i iskupljenju Andree Jarjure Klark U noći hiljadu zvezda. Sve izgleda savršeno u svetu porodice Larea – sve dok se na zabavi ne pojavi neočekivana gošća, nekadašnja prijateljica bogatog argentinskog diplomate Santjaga Larea, koja će porodičnu idilu uzdrmati iz temelja. Njeni zbunjujući komentari podstiču Santjagovu ćerku da istraži prošlost svoga oca, o kojoj malo zna. Paloma pokreće niz događaja, koji ne samo što je navode na to da preispita svoju porodicu i svoj identitet već dovode i njen život u opasnost. Dirljiv roman o ljubavi, hrabrosti, iskupljenju, u vrtlogu burne istorije Argentine.

Ojačajte samopouzdanje uz dragoceni priručnik Potraga za suštinom: Pređite na stvar Grega Makjouna. Posvetite se onome što je važno, zaboravite merila drugih i ponovo postanite osoba koja je zadovoljna svojim životom. Pređite na stvar i pronađite suštinu koja u sebi krije esencijalizam kao način života. Primenite selektivnije kriterijume za ono što je suštinski značajno i povratite kontrolu nad sopstvenim izborima o tome kako ćete potrošiti svoje dragoceno vreme i energiju.

Zakoračite na sunčane obale na kojima se krije tajna i gde se nove ljubavi rađaju pod vedrim karipskim nebom. Bogat tropskim detaljima, romansom i dramom, Povratak u raj je očaravajući roman o životu, gubitku, slomljenom srcu, prijateljstvu, porodici, tajnama, prevari, korupciji i novom početku jedne od najvoljenijih spisateljica – Elin Hilderbrand. U drugom delu popularne trilogije vraćamo se na idilično ostrvo Sent Džon i u živote Stilovih, kojima su tragični gubitak i užasno otkriće doneli uzbudljiv novi život. Sada su Ajrin i njeni sinovi rešeni da saznaju istinu o misterioznom životu – i smrti – čoveka kog su mislili da poznaju. Usput će saznati i neke iznenađujuće istine o sopstvenom životu i budućnosti.

 

NAPOMENE:

* Akcija traje do 25. jula samo na sajtu vulkani.rs.

** Odabirom dva naslova iz akcijske ponude ostvarujete pravo pravo da jefitniji dobijete za jedan dinar.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.