Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Vulkančić letnja akcija koja se ne propušta: Kupiš 2, čitaš 3 dečje knjige

28.
6.
2024.

Samo na vulkancic.rs!

Poklonite vašim mališanima uzbudljivu letnju avanturu! Vulkančićevom onlajn-akcijom, koja traje do 11. jula, obuhvaćena su odabrana dečja izdanja i obezbeđena je besplatna dostava knjiga na teritoriji cele Srbije. Posetite sajt vulkancic.rs, odaberite tri knjige iz fantastične ponude i najjeftiniju ćete dobiti za samo jedan dinar. Knjige koje će raspust učiniti sadržajnijim i zabavanijim – avanturističke romane, knjižice sa nalepnicama i mekanim teksturama, edukativna izdanja, knjige sa aktivnostima – potražite klikom na link.

Za svoje mališane Vulkančić izdvaja nekoliko najtraženijih izdanja!

Meda, prelepa knjižica iz serijala Torbice mekanice, postaće najdraža zabava za svakog mališana. Sa predivnim ilustracijama i u obliku ljupke torbice, ova slikovnica će biti neizostavni pratilac vašeg deteta. Knjiga-torbica sadrži divne pričice koje se mogu poneti i čitati u svakoj prilici.

Nikad ne bockaj jednoroga je jedinstvena interaktivna knjiga za mališane u kojoj će upoznati ova divna stvorenja i uživati bockajući njihove stomačiće. Na svakoj stranici očekuju ih predivno ilustrovane stranice, bogate bojama i sjajnim slikama, a uz to i rime, koje će ih nasmejati.

Elajza Bum je devojčica koja obožava nauku. Uvek je spremna da pomogne svojim prijateljima i porodici, pa čak i svom psu. Ona je superpronalazač, tajni agent čiji izumi ponekad nisu dovoljno dobri da spasu stvari. Ali Elajza nikada ne odustaje. Postoji samo jedan način da saznate u kakvu se novu avanturu upustila – a to je da zavirite u nastavak otkačenog serijala iz pera autorke Emili Gejl Moja šištastična istraga.

Knjiga puna zabave za raspust, u kojoj vas očekuje mnogo zadataka sa pronalaženjem razlika, lavirinti, spajanje tačkica, kvizovi i stranice za bojenje, pružiće vam sjajnu zabavu. Ova knjiga sadrži igrice i aktivnosti koje su pogodne da se rade gde god da krenete. Samo spakujte knjigu i olovke u ranac i pripremite se za zabavu ovog leta!

Izvanredan roman iz pera nagrađivanog pisca Kirana Larvuda Pet kraljevstava: Legenda o Podkinu Jednouhom oduševiće sve ljubitelje epske fantastike. Roman je prožet pričama o hrabrosti i junaštvu, ali i idejom da u svakom od nas čuči mali ratnik, poput epskih junaka. Podkin Jednouhi prelazi put od razmaženog zečića do odvažnog junaka koji će još dugo živeti kroz legendu.

Ne propustite ovu neverovatnu ponudu i potražite najbolje knjige za decu svih uzrasta na sajtu vulkancic.rs!

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 28. juna do 11. jula na sajtu vulkancic.rs.

** Akcijom su obuhvaćena odabrana dečja izdanja.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije se ne naplaćuje.